Uzun yıllardır ekranlarımıza konuk olan Trt Spor, yeni kanalıyla evlerimize konuk olmaya hazırlanıyor. Bu güzel haberi Trt Genel Müdür İbrahim Eren açıkladı.

TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, yayın hayatına başlayacak TRT Spor2 kanalıyla ilgili, "Sporu bütün yönleri ile vatandaşlarımızla buluşturacak, toplumdaki spor kültürünü geliştirecek, sporun yaygınlaşmasını, hemen her yaştan insanımızla buluşturmayı sağlayacak yayınlar yapacak yeni bir kanala ihtiyaç oluğunu düşündük." değerlendirmesinde bulundu. 

TRT Spor2'nin içeriği hakkında bilgiler de veren Eren, tüm federasyonlar ile ulusal ve uluslararası bütün faaliyetlere açık olduklarını vurguladı.

Birçok branşı izleyiciye ulaştıracaklarını anlatan Eren, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Bakanlık ile yaptığımız yayın planlaması ile federasyonlar da müsabaka takvimini hazırlarken kanalımızın yayın akışını dikkate aldı. Atletizm, yüzme, güreş, tenis, eskrim, geleneksel spor dalları, okçuluk, masa tenisi, basketbol, buz hokeyi gibi birçok branştaki müsabakaları canlı ya da banttan ama mutlaka izleyiciye ulaştıracağız. Ayrıca, engelli (paralimpik) sporcularımızın da faaliyetlerini yakından takip edeceğiz. Bütün bunların yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanlığımızın 'Sporun Tabana ve Kitlelere Yayılması Projesi' kapsamında spor kültürünü büyütecek programlar, sporda büyük başarılara imza atmış sporcularımızın hayat hikayeleri de kanalımızda yer alacak." (bkz. link)

(0) (0)
sriderya 25.09.2019 10:07

Saçma sapan programlar yerine, düzgün spor yayınları verilirse, yani iÅŸ programcılıktan çıkıp spor yayıncılığına dönerse çok mutlu oluruz. Gereksiz futbol yorumlarından bıktık. Bize spor izletin 

(0) (0)
CENQUE 25.09.2019 10:21

Sadece futbola odaklanılmasın. Dünyada bir sürü spor dalı var. Bunları da unutmayın

(0) (0)
gslimah92 25.09.2019 10:21

Bisiklet olacak mı acaba? Şifreli kanal dışında bu sporu izleyemiyoruz. Bu konuya el atılmalı

(0) (0)
Slytherinella 25.09.2019 10:22

Cem Dizdar'ı görmeyeceğimiz yayınlar dilerim...

(0) (0)
attack 25.09.2019 10:38

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol