Malum günümüzde televizyon ekranındaki dizi ve yarışmaların geleceği, izleyicilerden alacağı reytinglere bağlı. İzleyicide bir karşılığı olmamışsa o projenin uzun soluklu olması çok zor. Kanallar böyle ağır bütçeli topun altına girmek istemiyor.

Dün akşam Trt1'de de yeni bir dizi başladı; Tutunamayanlar. Absürd komedi dizi ilk bölümüyle sosyal medyada kullanıcıları ikiye böldü.

Kimi diziyi öve öve bitiremiyor, kimi de başka dizilere benzemeye çalışmakla suçlayıp eleştiriyor. Orta halli yorum pek bulamazsınız.

Reytinglere bakılırsa dizi ekonomik gelir seviyesi düşük kitlenin de bulunduğu total kategoride pek fazla izlenmemiş. (Bkz.) Daha çok seçkin diyebileceğimiz ya da eğitim düzeyi yüksek olan AB kategorisindeki insanlar takip etmiş.

E sıradan insanlara hitap etmeyen bir dizi de ne kadar tutar, önümüzdeki haftalarda göreceğiz.

(0) (0)
selimoske 08.01.2020 17:17

Dizideki mekanlar, şarkı seçimleri, kamera açıları çok hoşuma gitti. Kesinlikle tutacaktır. Herkes beğenmek zorunda değil ama umarım yayından kaldırmazlar

(0) (0)
SeoYoungMin 08.01.2020 17:23

Leyla ile Mecnun'un çakması olmuş. Hele eline defter kalem alıp sokakta dolaştığı bir sahne var, aynısı. (Bkz.) L&M'yi de sevmezdim, bunu da sevmedim.

(0) (0)
tekniker35 08.01.2020 17:26

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol