28.05.2020 kurulumunu gerçekleştirdikleri kendilerinin paketli modem ve getirdikleri kablolarla birlikte her şey onlara aitti. İlk 3 ay bir şey olursa sorun ücretsiz yapılır dendi. 6. 7. ve 8. ayın yarısına kadar Hiçbir sorun yaşamadık pek ilgili alakalılardı. 8.ayın sonlarına doğru ekranda sürekli koca bir yazı ünlemli uyarıyla başladık. Ayrıca Pandemiden dolayı takdir edersiniz ki evde uzaktan eğitim görüyor. Ama her sabah kalktığımda EBA TV kanalları silinmiş oluyor (belki de başka kanallarda gidiyor ama ben oturup geceden tek tek kanal saymıyorum sadece ihtiyaç EBA doğrultusunda olduğu için her sabah onu fark ediyorum) günlerce Digiturk müşteri hizmetleriyle konuşuyorum her aradığımda bana kurulum yaptırıyorlar. Yok fabrika ayarlarını sıfırlattırıyorlar. 

En sonunda Bugün kutunun yazılımı yandığını söylediler. Servisten arkadaş gelecekmiş 63 TL hizmet bedeli ödeyecekmişim kutuyu para vermeyecekmişim. Bir de kablolar yeni miydi sizden mi takıldı dediler. Her şeyi gelen arkadaş kendisi taktı. Hayır 3 ay sonra hemen nasıl yanıyor hafızası kutunun kullanımı. Bende sorun olsa bu kadar kullanıcı dünyann şikayetini etmiş. 

Nereden geçtim nasıl kandık. Normal uyduyla ne güzel kaliteli bir TV hayatımız vardı. Fotoğraflarını da ekledim. EBA TV kurulumunu bu sabah 2 kere yaptım zaten sistemden de görebilirler. Sözleşmemi yakıp bedelini ödeyip kapatacağım yapılan hareket hiç etik değil müşteriye güven vermiyorlar.

(0) (0)
meto hitachi 05.09.2020 12:59

bu biraz şeyi hatırlattı bana 10 yıllık dolan beyaz eşyaların bozulmasını
(0) (0)
meto hitachi 05.09.2020 16:11

sadece beyaz eşyada bu sorun yok ki 2 yıllık garanti süresi dolan cep telefonalarına da uzaktan müdahale edip yavaşlatıyorlar
(0) (0)
immortalkid 05.09.2020 16:11

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol