Hepimizin hayranlıkla izlediği Marvel Sinematik Evreni'nin ünlü oyuncusu Chris Hemsworth, Thor karakteri için katıldığı ilk seçmeleri mahvetmiş. Ancak şansını ikinci kez denemek isteyen aktör bu sırada ileride evleneceği Elsa Pataky'yle tanışmış.

CBR'nin haberine göre Hemsworth'ün ilk kötü performansının ardından stüdyo Tom Hiddleston, Charlie Hunnam ve Hemsworth'ün kardeşi Luke Hemsworth'ün role uygun olup olmadığını tartışmaya başlamış. 

Öte yandan Hemsworth'ün seçmelerde yaşadığı sıkıntı kendisini ikinci kez denemeye teşvik etmiş ve aksanı üzerinde çalışırken bu sayede 11 yıldır evli olduğu eşiyle de tanışmış. Craig Kyle o dönemi şu ifadelerle anlatıyor:

Chris o sırada hastaydı ve bunu bilmiyorduk. Chris'in aksanı üzerinde çalışmasına yardımcı olan bir ses koçu vardı. Koçu o sırada başka biriyle (Elsa Pataky) çalışıyordu ve ‘Bence harika bir şekilde anlaşacaksınız' demişti. Görünüşe göre aynı koçla çalışmaları sayesinde tanışan Hemsworth ve Pataky, Thor: Karanlık Dünya'da (Thor: The Dark World) birlikte de yer almıştı. Pataky filmin jenerik sonrasındaki kısmında Natalie Portman'ın dublörü olarak yer almıştı.

İkili 2010'da evlenmişti. 

(0) (0)
kapkarakarga 08.11.2021 11:48

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol