Boğaz'da açtığı Hira Han isimli lüks restoran haberleriyle gündem olan Demet Akalın'ın, sosyal medyanın bir numaralı gündem maddelerinden olan lüks restoranın kendisine ait olmadığını açıklamasıdır.

Koronavirüs salgını döneminde sahne alamadığı için "Geçinemiyorum" diye isyan eden ünlü şarkıcı Demet Akalın, önceki gün Boğaz'da açtığı lüks restoranla gündeme gelmişti. (bkz.) Daha önceden bir sosyal tesis olduğu bilinen mekanın adının Hira Han olması dikkat çekmiş. Son derece lüks bir şekilde dekore edilmiş mekândaki eşyalar da uzun süre konuşulmuştu.

Eski kocası iflas eden Demet Akalın’ın yeni mekanını gören sosyal medya kullanıcıları ise "Hani geçinemiyordun?" diyerek tepki göstermişti.

Hira Han üzerinden yapılan yorumlara muhabirlerin kendisine yönelttiği sorular üzerinden yanıt veren Demet Akalın mekân hakkında açıklama yapmış Akalın, "O restoran benim değil arkadaşlar. Okan'ın Ailesine ait.” derken Okan Kurt ise "Restoran bizim değil arkadaşlar. Kız kardeşim açtı orayı. Dilan Kurt'a ait." demiş.

Acaba ne kadar doğru? Bence baktılar laf oluyor hemen suçu Okanın ailesine yıktılar. Ama çıkar onunda kokusu yakındır.

(0) (0)
Kobayashi 18.06.2020 11:37

onun yada değil size ne sizin parayla mı açtı 

(0) (0)
mertgsahin 18.06.2020 11:41

kesin öyledir demet kesin 

(0) (0)
hardmusty 18.06.2020 11:42

Okanındır görümcemin diye yalan ediyor 

(0) (0)
omy 18.06.2020 11:42

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol