Seçim sonrasında İstanbul Kartal'da vatandaşa seslenen Ekrem İmamoğlu'nun isim vererek 3 tv kanalını; “Bazı iş insanları var. Onların patronluk yaptıkları kanallarda sesimin kısılmasını, babaları adına, bu ülke için çalışmış insanlar adına üzüntüyle izliyorum. Şahenk ailesine ait NTV'yi, Demirören ailesine ait CNN Türk'ü, Ciner ailesine ait Habertürk'ü uyarıyorum. Ailelerinin bu ülkeye yaptıkları katkılara saygı duyduğum için uyarıyorum. Bu mesele İmamoğlu meselesi değildir, bu mesele memleket meselesi… Rakibim adına 10 kişi konuşuyor. Hepsine söz hakkı veriyorlar. Ya kardeşim, benim de cevaplarım var. Bana yer vermiyorlar.” şeklinde uyardığı açıklamadır.

(0) (0)
bergun76 09.04.2019 10:12

Ciner Grubu'nda çalışan gazeteci Fatih Altaylı'nın da Ekrem İmamoğlu'na destek verdiği açıklamadır. (bkz:link)

(0) (0)
umutcanalpak 09.04.2019 10:14

Ekrem İmamoğlu bence sonuna kadar haklı havuz çok kalabalık oldu çok. Çocuklar da bu küçük havuzda yüzebilmek için birbirinden beter şaklabanlıklar yapmaya başladı. Tüm otel müşterileri artık havuzdaki çocuklardan bıktı. Otel yönetimi çocukları havuza saldığı için bin pişman. Çünkü havuza giren çıkmıyor, havuzdaki çocuklar sağa sola su sıçratmaya başladı. Bu gidişle havuzda su kalmayacak. Gerçi su biraz azalınca bazı çocuklar gözlerini yan otellerdeki havuzlara çevirmiş durumda bakalım durum ne olacak.

(0) (0)
ribera 09.04.2019 10:17

Hürriyet, Milleyet, Vatan ve CnnTürk'ün tek bir kişi yazmışçasına "İmamoğlu'nun medyayı tehdidini üzüntüyle takip ediyoruz" şeklinde kına-dığı şey. (bkz:link)

(0) (0)
mfd 09.04.2019 10:27

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol