L’Oréal Paris Güzellik Elçisi olan oyuncu Fahriye Evcen'in, Elseve Saç Güzelleştirici Mucizevi Yağ Krem için kamera karşısına geçmesidir. Fahriye Evcen reklam filminde tüm kadınlara “Onu hiçbir şeye değişmem, çünkü saçlarım onunla her gün güzel” mesajını veriyor.

Reklam ve L'Oreal Paris iş birliği hakkında da şöyle konuşmuş: 

“L’Oréal Paris ile uzun yıllara dayanan bir iş birliğimiz var. Türk kadınının güzellik yolculuğunda yanında olan, güçlü bir marka ile birlikte yürüdüğüm için gurur duyuyorum. Yeni reklam filminde de heyecanımızı tam anlamıyla yansıttığımızı düşünüyorum. Elseve ailesinin bir parçası olduğum için çok mutluyum.  Herkesin hayatında değişilmezleri, vazgeçilmezleri var. Benim de saç bakımında vazgeçilmezim uzun yıllardır kullandığım Elseve Saç Güzelleştirici Krem. Onu hiçbir şeye değişmem. Çünkü saçlarım onunla her gün güzel.”

Daha önce aynı firmanın reklamlarında Cansu Dere, Aslı Enver, Hande Erçel gibi oyuncular da yer almıştı ama sanırım saçı en güzel olan Fahriye.

(0) (0)
Nogay Han 02.07.2020 15:38

Reklamlarının sonundaki o 'Biz buna değeriz' lafı da iyi gaz veriyor kadınlara. Parasına bakmayın, güzelliğiniz için değer deyip sepete ekletiyorlar vallahi

(0) (0)
kartal491 02.07.2020 15:50

Fiyatına baktım 15-30 lira arası değişiyor (bkz:link) Bu kadar prodüksiyona göre ucuz bile sayılır bu devirde. 

(0) (0)
Awsalli 02.07.2020 15:52

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol