Hürriyet'ten kovulan okur temsilcisi Faruk Bildirici'nin Hürriyet yazarı Ayşe Arman'ın, Anjelik adlı bir modacıyla yaptığı reklam içerikli söyleşiyi etik bulmadığını, gazete yönetiminden ise kendisine "O modacı Vuslat Doğan'ın da modacısı" diye itiraz geldiğini anlattığı itiraflar dizisidir.

(0) (0)
tylerr 17.05.2019 13:57

Deneyimli gazeteci Faruk Bildirici, Sahrap Soysal'ın Hürriyet'in ek sayfasında yaptığı söyleşilerde reklam yaptığını, bunu eleştirince de, "Sahrap hanım Aydın Doğan beyin teyzesinin kızı, ona karışamayız" yanıtını aldığını almış, yani kendisi bunu iddia ediyor doğruysa vay halimize.

(0) (0)
gribeyin 17.05.2019 13:58

Bir başka tartışma konusu da Osman Müftüoğlu için yaşanmış. Ekranların ünlü doktoru Müftüoğlu televizyonlarda Dardanel reklamlarına çıktıktan sonra "Ton balığının faydalı" olduğuna ilişkin bir yazı yazmış. Faruk Bildirici de fazlasıyla reklam kokan bu yazıdan sonra arşivi açmış. Osman Müftoğlunun daha önce aynı gazetede "Ton balığının sağlık için ne kadar tehlikeli" olduğunu anlatan iki yazı yayınladığını ortaya çıkarmış. Yöneticilerin Faruk Bildirici'ye yanıtı ise: "Koskoca profesör yalan mı söyleyecek. Şimdi faydalıdır ton balığı" şeklinde ibretlik olmuş.

(0) (0)
kaansemler 17.05.2019 13:58

Paralı söyleşiler konusuna hep karşı çıktığını ama yönetimin bunu dinlemediğini söyleyen Faruk Bildirici, gazete tirajlarının da gerçekleri yansıtmadığını açıklamış. Bildirici, Bahçeşehir Üniversitesinin sahibi Enver Yücel ile yapılan söyleşinin ardından, üniversite yönetiminin büyük miktarda gazete satın aldığı anlatmış. Bildirici'nin o dönem BM ödülü aldı denilen Enver Yücel ile ilgili bir notu daha vardı. Bildirici, "Enver Yücel güya Birleşmiş Milletler ödülünü almış, ama araştırdım, aslında BM muhabirlerinden ödül almış. BM Genel Sekreteri de törene davetli olarak katılıp ödül vermiş" demiş.

(0) (0)
ThirteenthJedi 17.05.2019 13:59

Tuba Büyüküstün ile sevgilisi Umut Evirgen'i görüntüleyen Hürriyet magazin muhabiri İsmail Bayrak'ın dayak yemesinin ardından, muhabirin dava açmasının engellendiğini anlatan Faruk Bildirici, "muhabirimize bile sahip çıkamadık" diye açık açık bir zamanlar içine düştüğü abuk durumu çok açık ve net bir şekilde ortaya saçmış.

(0) (0)
viaso 17.05.2019 14:01

Bildirici'nin eski ve yeni patron arasındaki farka ilişkin soruya yanıtı şöyle olmuş: "Doğan Grubu döneminde eskiden Petrol Ofisi, ardından Aytemiz haberlerine yer veriliyordu, Demirören döneminde de bol bol Total haberlerine yer veriliyor. Böyle bir fark var."
Pes vallahi.

(0) (0)
Hanzala2344 17.05.2019 14:02

Faruk Bildirici daha çarpıcı detayları ise yakında çıkacak olan kitabına sakladığını da vurgulamış. Aydın doğan'ın bizi maddi anlamda sömürdüğü yetmemiş gibi şimdi de Faruk efendi kalkmış bu sömürüyü anlattığı kitabıyla bizi sömürmeye hazırlanıyor. Aydın doğana bulaşan huyundan almış anlayacağınız.

(0) (0)
razacc 17.05.2019 14:03

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol