1993 yılında Sivas’ın Suşehri ilçesinde dünyaya gelen Furkan Bedir, ilk orta ve lise öğrenimini Suşehri ilçesinde tamamladı.

Lise yıllarında sanal radyolar üzerinden radyo programcılığa başlayan Bedir,14 yaşında iken ilçenin tek radyosu olan Suşehri Fm’de sırasıyla radyo programcılığı,müzik direktörlüğü ve genel yayın yönetmenliği yaptı.

Ardından İstanbul’da iş hayatına atılan Bedir,kısa zamanda ulusal çaplı bir çok radyoda radyo programcılığı ve müzik direktörlüğü görevlerinde bulundu. Aynı zamanda bir dönem bazı siyasetçilere Medya Danışmanlığı görevlerinde bulundu. Süleyman Demirel Üniversitesi Radyo ve Tv Programcılığı bölümü mezun olan Bedir,üniversite yıllarında menajerlik kariyerine başlamıştır.

Türkiye’de bir çok ünlü sanatçı ve disk jokeyin menajerliğini yapan Bedir daha sonra Djlifeturkey adında bir internet haber sitesi ve dergisi kurmuştur. Djlifeturkey’i daha sonra şirket haline getirerek , organizasyon ve menajerlik faaliyetlerine de şirketi üzerinden devam etmiştir. 2015 yılı Haziran ayında ise şirketinin tüm hak ve hisselerini satarak , ”Batu Production Müzik Yapım & Menajerlik ve Organizasyon” şirketini kurmuştur ve günümüzde faaliyetlerine devam etmektedir.

Son olarak 2019 Ağustos ayında Batu Cast Ajans şirketini kurarak kariyerine devam etmektedir. Türkiye’nin en genç iş adamlarından gösterilen Bedir,eğlence sektörünün gelecek vaad eden isimleri arasında bulunuyor.

(0) (0)
vocaldeep 14.12.2020 15:17

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol