Google yeni bir özelliğiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Artık dizi sayılarının çok fazla artması ve hepsini takip etmenin oldukça güçleşmesiyle birlikte dizileri takip etmek de bir hayli zorlaştı. Google yeni özelliğiyle bizleri bu dertten kurtarmak için geliyor.

Sistemin işleyişi şöyle; Google aramasında herhangi bir dizi veya film aradığınızda karşınıza 'izledim' veya 'izleme listesine ekle' gibi seçenekler çıkıyor. Bu sayede izlemek istediğiniz diziyi listeye ekliyor ya da izlediğiniz dizilerin takibini yapmak için 'izledim' kategorisine bakıyorsunuz. Bence çok kullanışlı bir özellik.

Film kısmında ise, aradığınız film vizyondaysa 'bilet al' seçeneğiyle birlikte filme bilet alabiliyorsunuz.

Yeni özelliğin iOS ve Android platformlarında kullanılabileceği söyleniyor.

(0) (0)
spike73 31.12.2019 10:21

google amcada internetin daha çok izleme eylemi için kullanıldığını farketmiş. bu da güzel bir şey. yanlız google yakında dizi film işine girerse vay diğer platformların başına. kim ne arartırsa aratsın kendi dizi ve filmlerini gösterir ve para da var doğrusu güzel yapımlara da imza atabilir.

(0) (0)
MrChucky 31.12.2019 10:24

ya google amcaya bak sen bir bilet satma işine bulaşmadığın kalmıştı onu da bu uygulama ile yapmışsın ya helal olsun amca oğlu kazandığın her doların hakkını veriyorsun. fikir üretmek kadar karlı bir iş yok bu devirde.

(0) (0)
shenturk 31.12.2019 12:16

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol