İzlediği Yüzüklerin Efendisi serilerinden bir hayli etkilenen 37 yaşındaki İtalyan Vatandaşı pasta şefi Nicolas Gentile'nin, İtalya’nın kırsal bir kesiminde kendisi için kurduğu küçük Hobbit köyünde sürdürdüğü yaşamdır.

Abruzzo‘daki Chieti kasabasında Hobbit evi inşa ederek, bir Hobbit gibi giyinen Gentile saf bir Hobbit yaşamı sürdürüyormuş.

Satın aldığı arazi üzerinde kendi Shire‘ını kuran 37 yaşındaki Gentile, “Hobbit hayatımı sonuna kadar yaşamak istediğime karar verdim. Bazı insanlar gerçekten kaçmaya çalıştığımı düşünüyor. Hayalimi yaşıyorum. O arsayı satın alarak, onu sevmediğim bir gerçeklikten uzaklaştırdım ve onu istediğim gibi şekillendiriyorum.” demiş.

(0) (0)
YesilElma 18.09.2021 17:58

Hobbit hayatından fotoğrafları sosyal medyada yayınlayınca ilgi odağı olan Nicolas Gentile, Lord of the Rings (Yüzüklerin Efendisi) ve The Hobbit film serisinin oyuncuları Elijah Wood, Sean Astin ve Billy Boyd’un da dikkatini çekmiş.
(0) (0)
pacitom 18.09.2021 17:59

Pippin Took‘a hayat veren Billy Boyd ise, “Nicolas’ın bir arkadaşını tanıyorum. Benim, Pippin Took. Nicolas’ın kendi bölgesini inşa etmesine yardım edelim, bence harika bir şey olur!” açıklamasında bulunmuş.
(0) (0)
cedricone 18.09.2021 17:59

Seride Frodo Baggins‘i oynayan Elijah Wood, İtalyan Nicolas Gentile‘ye bir destek mesajı göndererek, “Umarım daha mutlu, sağlıklı ve iyi olursunuz. Instagram sayfanıza gittim ve yaptığınız şey inanılmaz. Kostümlere bayılıyorum. Özellikle bireysel olarak oluşturduğunuz fotoğraflar bir set ortamında çekilmiş gibi” demiş.
(0) (0)
fatihpelle 18.09.2021 18:00

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol