MTM Medya Takip Merkezi, televizyonda en çok reklam veren markaların son bir hafta içerisindeki reklam sayıları ve süreleri hakkında yaptığı araştırma çok ilginç sonuçları ortaya çıkardı.

Alışveriş adına A'dan Z'ye her türlü şeyin yer aldığı Hepsi Burada markası televizyonda en çok reklamı veren marka olmuş. Şaşırdık mı, tabi ki hayır. İnsanlar o kadar çok şeye ihtiyaç duyuyolar ki adamlar reklam konusunu hafife almamış. Hepsi Burada zaten hayatımıza reklamlarla girmiş, PR çalışmalarında reklamı ön planda tutuyor. İnsanlar afedersiniz don lastiği ihtiyacı olsa "aa Hepsi Burada'ya bir bakiyim kesin vardır" algısına çoktan bürünmüş. 

Televizyonda en çok reklam veren ikin marka ise Trivago olmuş. Peki buna şaşırdık mı, tabi ki hayır. İnternette dolanırken bir kedi videosu izliyeyim diyorsunuz hoop "İnternette hiç otel aradınız mı" diye söze başlayan malum kişiyi görüyoruz. E tabi bununla biter mi, hayııır! Evde dizi izlerken dizinin en heyecanlı yerinde hoop yine aynı abi ekranda. Doğal olarak araştırma da doğrulamış bu durumu.

(İşte araştırmanın tamamı)

(0) (0)
jackport 25.01.2019 16:24

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol