Şarkıcı, oyuncu, sunucu gibi pek çok titrin sahibi Sevda Demirel'in, cinsiyet değiştiren DJ Doruk Doğrusöz eski adıyla Neslihan Doğrusöz ile hayatını birleştirme yönünde aldığı karardır. Selin Ciğerci'den sonra bu tip bir evliliği ikinci kez duymuş olacağız. Zaten Sevda Demirel de onu örnek göstermiş:

"Ben Doruk'un bir tane fotoğrafına aşık oldum. Fakat aşkımı ona hissettiremedim. Ben ilk defa böyle bir şey hissettim. Acayip bir enerjisi var ve çok yakışıklı Türk halkının ne gördüğü umurumda değil. Bugüne kadar Türk halkı birçok şeyi tolere etti. Selin Ciğerci de evlendi, biz yuva kurmak istiyoruz."

Bu tarz evliliğe varan ilişkiler bana pek sağlıklı gelmiyor ama onların hayatı, kendileri bilir, karışılmaz. Mutlu olsunlar.

(0) (0)
volkan_ksk 07.01.2020 09:40

Yine Batı'nın ahlaksızlığını alan birileri... Özentilikten başka bir şey değil. Piyasadan silinmişken pat, gündeme geldin, bravo.

(0) (0)
aleemania 07.01.2020 10:18

Dünyanın sonu geliyor sanırım. Bunların bir an önce tedavi olması lazım

(0) (0)
halilyilmaz_1903 07.01.2020 10:18

Bu da Sevda Demirel'in ne kadar ikiyüzlü olduğunu gösteriyor. Sen değil miydin be kadın, yurt dışında bir erkekle evlenen erkek yeğenine tepki gösteren? (Bkz.) "Homofobik değilim ama iki bıyıklı adamın evlenmesi beni derinden yaraladı. Maalesef ahlaki değerler bozuluyor. Sapkınlığı alkışlamıyorum. Modernlik bu değil! Bu evliliğini öğrendikten sonra dil altı ilaçları ve antidepresan kullandım"diye açıklamaların var. Bence senin dönmen lazımmış. 

(0) (0)
mchammer 07.01.2020 10:22

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol