Survivor 2020'de gönüllüler takımı arasındaki konsey ve sms oylaması sonrası ortaya çıkan sonuçtur. Aslında planlar böyle değildi ama sms'ler her şeyi karıştırdı.

Pazar akşamı yapılan konseyde Cemal Can eleme potasına çıkarılmıştı stratejik olarak. Ancak toplu sms'lerde en fazla oy alan 2 yarışmacıdan biri olduğu için adaylıktan düştü ve kendisi bir isim vermek zorunda kaldı. Oy potansiyelinin güçlü olduğunu düşündüğü Ceyhun'u aday gösterdi. Bir diğer "en fazla sms alan isim" Nisa oldu. Adada zorlandığını düşündüğü Tayfun'u söyledi.

Cemal Can'ın adaylığı düştüğü için 3. eleme adayını belirlemek üzere en fazla sms alan 3. yarışmacıya bakıldı, o da Yunus Emre oldu. Yani gönüllüler takımındaki sırtlanların adadan göndermek istediği kişi. Çocuğu dışladılar, fırsat vermediler yarışmasına, aralarına almadılar, adaya adapte olamadı diye bahaneler ürettiler. İlahi adalet işte. Halkımız da her zaman ezilenin yanında olduğu için destek vermişler çocukcağıza. O da Evrim'in adını söyledi. Sonra biraz da gerginlik oldu orada. 

Evrim mal mal gülmeye başladı sinirinden. Yunus Emre'ye değil; Cemal Can'ın potadan kurtulmasına, Nisa'nın en çok sms alanlardan biri olmasına şaşırdığını söyledi, yersen. Ulan hepiniz çocuğu gönderecektiniz, karşısına güçlü adaylar çıkarıp eleyecektiniz olmadı işte.

Neyse efendim adaylar Ceyhun, Tayfun ve Evrim oldu. Bu üçü arasından en az sms alan ise bizim vefasız şarkıcı Emrah'ın oğlu Tayfun oldu ve adadan elendi. Zaten iletişim ödülünde annesini görünce gözyaşlarına boğulmuştu. Belli ki çok özlemiş, iyi oldu aslında onun için.

(0) (0)
dirimli 18.03.2020 10:12

Tayfun gerçekten çok düzgün karakterli bi çocuk. Adada o kadar kulise rağmen kendini bozmadan kalabildi. Efendi saygılı edepli. Bravo annesine, çok güzel yetiştirmiş.
(0) (0)
sanksrist 18.03.2020 11:24

Acun da sevmiş bu çocuğu. Kesin kanalında ya da platformlarında iş verir. Sever böyle efendi düzgün insanları

(0) (0)
immortalkid 18.03.2020 11:25

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol