Proje tasarımı Hasan Kaçan’a ait olan, yönetmenliğini Serdar Akar yaptığı TRT'nin yeni dizisinde rol alacak oyunculardır. Senaryosu Haluk Özenç, Oktay Berber, Cankut Okutur ve Hüseyin Kaçan’ın kaleme aldığı dizinin yapımcılığını ise Mustafa Fener üstleniyor.

Dizinin başrolleride ise Güven Kıraç, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Can gibi büyük isimler var. Ayrıca; Çiçek Dilligil, Ünal Silver, Seda Türkmen, Sercan Badur, Mert Carim, Merve Erdoğan, Mert Denizmen, Semiha Bezek, Naz Çağla Irmak, Batuhan Aydar, Tolga Canbeyli, Cansu Kurgun, Ozan Güçlü ve Duru Baykal gibi oyuncular da kadroda.

Dizinin hikayesini merak edenler için de şöyle anlatayım: 

Başarılı ama “pinti” bir mücevher imalatçısı olan Horanta Holdingin patronu Namzet Horanta’nın, “pintilikten”, “cömertliğe” giden “büyük değişimi”; bu değişimin "hatme çiçeğim" diye sevdiği ve seslendiği karısı Latife, kızı Nazmiye, oğulları Sinan ve Buğra’yı nasıl etkilediği; bu değişim sayesinde, eski ortağı ve en büyük düşmanı olan Osman ile hayat çizgilerinin kesişmesine dair kimi düşündüren, daha çok da güldüren birbirinden ilginç olaylar zinciri yaşanacak.

(0) (0)
bayramaslan2003 02.07.2020 16:48

TRT yine güldürecek belli ki. Kadro sağlam görünüyor. Ustalarla gençler harmanlanmış. Güzel bir iş çıkacaktır

(0) (0)
ibo3825 02.07.2020 17:43

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol