Koronavirüs önlemleri dolayısıyla evine kapanan sanatçılar, koronavirüs şarkılarını sosyal medyadan paylaşmalarıdır.

Sanatçı Nil Karaibrahimgil, koronavirüs önlemleri sebebniyle evden çıkmayan sevenlerine moral vermek için bestelediği şarkısını "Şu anki duygularım" notuyla sosyal medyadan paylaşmıştır.

Koronavirüsten hem korunmak hem de virüsü yaymamak için alınan önlemlere uyan birçok şarkıcı sosyal medya hesaplarından konser veriyorlar. Bunlardan birisi de hem kendi şarkılarıyla hem de markalara yaptığı müziklerle bilinen Nil Karaibrahimgil oldu.

Karaibrahimgil'in bestelediği şarkısı şöyle;

Kübalı şarkıcı Camila Cabello’nun dünyaca ünlü ’Havana’ şarkısını farklı şekilde yorumlayarak koronavirüse yorumlayan Doğanay Tüzüngüç’ün şarkısı da sosyal medyada paylaşma rekoru kırmış.

Tüzüngüç’ün şarkısı şöyle;

Valla boşuna demiyorum Türkiye bir başka diye. Diğer ünlüler normal kendi şarkıları ile konser veriyorlar. Ama duyguları şarkıya dökmek de ayrı bir çıta. Nil'in şarkısını çok beğenemedim ama Doğanay senin şarkın efsaneee. Valla tebrikler en güzeli olmuş şu koronayı biran önce yensek de 2020'ye adını yazdırdın bile şimdiden tebrikler.

(0) (0)
zlatanna 23.03.2020 12:01

İlk bu ünlüler kafayı yiyecek. İlk bunlar isyan bayrağı açacaklar. Çünkü bunlar yapamaz seyircisiz, sahnesiz, alkışsız, ışıksız

(0) (0)
toker 23.03.2020 12:57

ben izlerken mutlu oldum

(0) (0)
ali 23.03.2020 12:58

sıkıntıdan yeni şarkılar yazıyorlar yaza korona şarkıları ile giriş yapıcaz 

(0) (0)
hasan 23.03.2020 12:58

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol