Yıldız Tilbe’nin torunları herkesi şaşırttı. İşte ünlü sanatçı Yıldız Tilbe hakkında bilinmeyen gerçekler. Yıldız Tilbe, ülkemizde kendini ispatlamış seçili sanatçılarımızdan bir tanesi. Şarkılarını bilmeyen kuşak kesinlikle yoktur. Şarkılarıyla olsun besteleriyle olsun her yaş grubuna hitap ediyor.

Gece kulüplerinde sahne aldığı dönemlerde İzmir‘de, Sezen Aksu’nun kendisini dinlemeye gelmesi ile Sezen Aksu’ya 1992 yılında 9 ay boyunca vokalistlik yapmıştır. Akabinde Star TV de yayınlanan Cem Özer’in “Laf Lafı Açıyor” programında Onursuz Olmasın Aşk adlı parçayı seslendirerek dinleyicilerin dikkatini üzerinde toplamayı başaran Yıldız Tilbe, 1994 yılı Haziran ayında Delikanlım isimli albümünü piyasaya sürerek ününü sağlamlaştırmıştır.

Yıldız Tilbe’nin Kızı ve Torunları

Geçtiğimiz günlerde basına Yıldız Tilbe’nin kızı ve torunlarıyla olan resmi düştü. Yıldız Tilbe’nin Torunları Herkesi Şaşırttı. Eminiz ki biz gibi daha yeni öğrenen insanlar vardır. Biz duyduk çok şaşırdık. Yıldız Tilbe, bir sanatçının özel hayatı istenildiği zaman nasıl gizli tutulur sorusunun örnek bir cevabıdır.

(0) (0)
deepmagazin 22.12.2020 22:30

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol