Ziraat Türkiye Kupası'ndan soğumama sebep olan kişidir. Kupanın yayıncı kuruluşu A Spor, Galatasaraylılığıyla bilinen bu zatı haliyle Galatasaray'ın kupa maçlarına yorumcu olarak yer veriyor. Ama yorumlarıyla insanı çileden çıkarıyor. 

Dün yine saçmaladığı birkaç yer oldu. Alanyaspor'un Potekizli kalecisi Jose Marafona'yı beğenip Portekiz'den son dönemde iyi kaleciler çıkardığını söyledi. Örnek olarak da Göztepe'de oynayan, futbolu bırakmak üzere olan, 38'ine merdiven dayayan Beto'yu gösterdi. Senin son dönemde dediğin kişi çoktan keşfedildi be adam! 

Galatasaraylı Taylan Antalyalı ile Alanyasporlu Ceyhun Gülselam arasında yaşanan pozisyonda tarafızlığını - maşallah nazar değmesin - çok iyi gösterdi. O pozisyonda Taylan'ın ayakkabısının altı Ceyhun'a gelmiş, yani taban girmemiş.

Kardeşim tamam, bi Uğur Meleke ya da Emre Özcan yorumculuğu beklemiyoruz ama biraz kalitenizi artırın. En azından abuk sabuk konuşup maça olan dikkatimizi dağıtmayın.

(0) (0)
10ur 06.02.2020 12:37

Levent Tüzemen dinlerken ben, temsili değil (bkz)

(0) (0)
koaservat 06.02.2020 13:02

spor yorumcuları da taraftar olabilir ama yorum yaparken de at gözlüğüyle de yorum yapılmaz ki arkadaş anlamakta zorluk çekiyorum.

(0) (0)
mersinlim 06.02.2020 13:31

Levent Tüzemen denen adam Sabah'ta mac operatörü olarak çalışırken Ergun Babahan'a yaptığı yağcılıklarla buralara gelmiş, ne dediği anlaşılamayan boş bir kafadan başka bir şey değildir.. 

(0) (0)
cemankara 08.02.2020 10:56

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol