Ebru Gündeş'in yeniden jüri olacağı haberlerine dair Acun Ilıcalı'dan bomba açıklamalar gelmesidir. Ilıcalı Murat Boz ile ilgili de açıklama yapmasıdır.

O Ses Türkiye'de yeni sezon öncesi jüri koltuğunda oturacak isimler belli olmaya başlamış. Seda Sayan'ın sürpriz bir kararla programı bırakmasından sonra yarışmaya kimin dahil olacağı merak konusuydu. Son iddia ise Ebru Gündeş'in döneceğiydi!

Ebru Gündeş'in jüriliğe dönmesi hakkında Acun Ilıcalı ilk kez konuşmuş ve bu iddiaları da doğrulamış. Acun Ilıcalı, geçtiğimiz gün Bebek Oteli çıkışı yoğun bir tempoda çalıştığını söyleyen Ilıcalı, O Ses Türkiye’de Seda Sayan’ın koltuğuna yeniden Ebru Gündeş’in gelmesini değerlendirmiş.

"Ebru ile biz hiç ayrılmadık benim için ayrı bir yeri vardır" diyen Ilıcalı, sık sık ünlü şarkıcı ile dertleştiğini de açıklamış. Ebru Gündeş'in O Ses Türkiye'den haftalık 180 bin TL alacağı da iddia edilmişti.

Tekrar aynı projede buluşacağı için mutlu olduğunu dile getiren Acun Ilıcalı, diğer O Ses Türkiye jürilerinin değişip değişmeyeceği ile ilgili ise, “Çok şey söyleniyor ama doğrusu benim ağzımdan çıkan olur” demiş. Murat Boz'un O Ses Türkiye jüriliği bırakacağı konuşulsa da taraflardan henüz bir açıklama gelmemiş. 

Bence Murat Boz kalmalı sonuçta Hadise ve Murat oranın asıl sahibi gibi oldu. Ve onlarsız o yarışma hiç güzel olmaz.

(0) (0)
cedricone 20.06.2020 10:04

Ebrunun gelmesi daha iyi oldu

(0) (0)
Kobayashi 20.06.2020 10:08

murat giderse tadı kalmaz

(0) (0)
PriveT 20.06.2020 10:08

bence kadro böyle güzel hiç karışmasın

(0) (0)
rohatetoll 20.06.2020 10:08

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol