Sosyal medya hesabından Acun Ilıcalı'ya çağrıda bulunan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ise "Survivor finalini Ağrı Dağı'nda yapalım" demesidir.

Survivor 2020'nin büyük final tarihini Acun Ilıcalı açıklamış. Şubat ayından bu yana Dominik'te çekimleri yapılan Survivor finalinin 13-14 Temmuz'da İstanbul'da yapılacağını duyuran Acun Ilıcalı, final için yer baktıklarını söylemiş.

Ilıcalı'nın "Final İstanbul'da olacak ancak yeri henüz tam belli değil. Görüşmelerimiz devam ediyor, bir yer bakıyoruz. Eğer olursa Survivor finali çok enteresan bir yerde yapılacak" Sözlerinin ardından ise Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'dan çağrı gelmiş.

Twitter hesabından paylaşım yapan ve Acun Ilıcalı'yı etiketleyen Savcı Sayan, "Sayın Acun Ilıcalı'ya açık davet... Survivor finalini Ağrı Dağı'nda yapalım" notunu yazmış.

40xauto-2-WvFX.jpg" alt="" width="350" height="294" />Belediye Başkanı Sayan'ın bu çağrısı sosyal medyada büyük yankı buldu. Acun Ilıcalı'nın ise Survivor finaliyle ilgili bu ilginç davete ne yanıt vereceği merak konusu olmuş.

Bence Acun kabul eder. Sonuçta sadece eski yarışmacılar ve Aileleri gidecek.. Benden söylemesi Acun akıllı insan bunu kabul etti mi baya bir alkış alır.. Halkın sesini çoğu zaman dinliyor çünkü

(0) (0)
dirimli 26.06.2020 17:28

kabul eder adam

(0) (0)
prince 26.06.2020 17:35

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol