Sosyal medyada bir anda gündem maddesi haline gelen ünlü isimlerin sesinden yapılan ‘evinde kal’ çağrısına oyuncu Berna Laçin’den ilginç bir tepki gelmesidir.

Bugün yakınlarıyla görüşme yapmak için telefona sarılanlar Murat Boz ya da Hülya Avşar’ın sesiyle karşılaşmış. Kendilerine evde kal şeklinde telkinde bulunan ünlü isimlerin sesini duyan kimi telefon kullanıcıları bundan memnun kalırken kimileri de bu mesajların gereksiz olduğunu iddia etmiş.

Bu paylaşımlara tepki gösterenlerden biri de oyuncu Berna Laçin olmuş. Ancak Laçin konuya son derece farklı bir açıdan bakmış ve bu mesajları seslendirmek için tercih edilen Murat Boz ve Hülya Avşar isimlerine gönderme yaparak kısa bir süre önce sokaktan yaptıkları paylaşımları hatırlattı (bkz.) ve şunları söylemiş:

Bu kadın gerçekten güzel yerden yakalıyor arkadaş. Doğru daha düne kadar evde durmayın dışarıda yürüyüş yapın temiz hava alın diyen ünlüleri mi seslendirir insan? Allah aşkına bir işi yaparken araştırın da ona göre yapın ya. Önce çıkın dışarı dediler şimdi ise tepki alınca evde kalına mı dönü bu olay. Milletle dalga geçer  gibisiniz.

 

(0) (0)
ysbulat 29.03.2020 11:19

murat ve hülya buna cevap verir olay uzar 

(0) (0)
esra 29.03.2020 11:20

kadın doğru demiş valla dalga mı geciyorsunuz siz bizle

(0) (0)
ramazan 29.03.2020 11:20

özür dilemek amaçlı olabilir bence neden yanlış anlıyorsunuz ki 
(0) (0)
nazlı 29.03.2020 11:21

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol