Hande Fırat'ın sunduğu Gece Görüşü adlı programda dün gergin anlar yaşanmış.

Süleyman Soylu'nun deprem bölgesinde battaniye taşımasına PR gözüyle bakan Hukukçu Ömer Lütfü Avşar'a meslektaşı Fatih Atalay çok sert çıkmış.

Avşar'ın "Başkasına siyaset yasağı getirerek siyaset yapılmaz. Devletin birimleri var, kurumları var ve çalışanları var. İçişleri Bakanı battaniye taşıyor. Bunu orada taşıyacak düzen yok mu? Onu taşıyacak insanlar yok mu? Bütün memleket kitlendi, deprem olmuş bir saat geçmeden." sözleri üzerine Hande Fırat araya girip, "Bakan Soylu battaniye taşıyınca kime siyaset yasağı geldi?" diye sormuş.

Bu sözler karşısında programın konuklarından hukukçu Fatih Atalay, Avşar'a "Yazıklar olsun" diyerek tepki göstermiş. Bunun üzerine Avşar'da "Asıl sana yazıklar olsun! Haddini bil" diye karşılık vermiş.

Atalay ise "Evet yazıklar olsun İçişleri Bakanı orada battaniye taşıdı diye hakkında böyle konuşamazsın" diye meslektaşına çıkışmış.

İyice çığrından çıkılmaz hale geldi bu durum. Tartışma programları kavga programlarına dönüştü. Nedense genelde hükümet kanadına yakın olan adamlar birden parlıyor. Selman Öğüt falan da böyle. Bu tipleri artık ekranlarda görmek istemiyoruz. Bize kaliteli adamları izletin.

(0) (0)
kavsut 31.01.2020 11:08

Fatih Atalay tam bir yalaka. Herifin çıkışlara bak ya. Bi kendine gel. Kimsin sen böyle konuşuyosun insanlarla?

(0) (0)
orestes 31.01.2020 12:44

İçişleri Bakanı'na PR yapıyo demeye utanır insan. Gitmiş orda battaniye taşıyo adam. Biraz saygı be
(0) (0)
furkanozden 31.01.2020 12:46

al birini vur ötekine

(0) (0)
lika 03.02.2020 10:12

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol