Efsane dizi Breaking Bad biteli çok olsa da dizi hayranları hala her türlü mecrada diziyi tartışmaya ve aynı kadrodan yeni işler beklemeye devam ediyor. Ve nihayet hayranları sevindiren haber geldi. Geçtiğimiz aylarda hazırlıklarına başlanan Breaking Bad filmiyle ilgili heyecan verici bir gelişme yaşandı.

Dizinin başrol oyuncusu Bryan Cranston, daha önce filmde rol almayacağını açıklamıştı. Anlaşılan Cranston bu kararından vazgeçmiş. Yeni çevrilecek Greenbrier filminde dizi kaldığı yerden, Aaron Paul’un canlandırdığı Jesse Pinkman’ın hayatına odaklanacak filmde Bryan Cranston, yani Walter White da yer alacak. Film, dizinin finalinin ardından yaşananları konu alacak.

Yapımcı firma hayranları üzemmek adına dizide oynayan neredeyse herkesi filmde de oynatmayı düşünüyormuş. Filmde Krysten Ritter, Jonathan Banks, Jesse Plemons, Matt Jones, Tess Harper, Robert Forster, Kevin Rankin ve Charles Baker gibi pek çok eski dostu tekrar görecekmişiz.

Şimdi soru şu yukarıda sıralanan bazı isimler dizide ölmüştü nasıl olacak da film senaryosunda yeniden hayat bulacak. Buradaki tahminim Better Call Saul dizisinde olduğu gibi bol bol flashback’li sahneler bizleri bekliyor olacak.

Çekimleri bu ay sonunda New Mexico’da başlayacak ve Şubat sonunda tamamlanacak olan filmi, dizinin yaratıcısı Vince Gilligan yazıp yönetecekmiş. Filmin proje adı Greenbrier. Vizyon tarihi ise maalesef henüz belli değilmiş.

(1) (0)
dongurak 28.01.2019 11:17

Breaking Bad tam bir efsanedir üstüne dizi tanımam. Aynı ekibin yeniden bir araya geliyor olması çok çok güzel bir haber.

(0) (0)
agy 28.01.2019 11:23

2 saat de olsa yeniden aynı havayı solumak çok heyecan merici

(0) (0)
black_light 28.01.2019 11:24

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol