ATV'de yayınlanan Esra Erol’da programında canlı yayında ilginç anlar yaşanmasıdır.

Esra Erol canlı yayında dediğini yapmış ve Ezgi ile Hüseyin'i evlendirmiş. Nikah kıyılırken bir son dakika şoku yaşanmış. Esra Erol duydukları karşısında hemen bağlantıyı kestirmiş. Herkesin merakı Ezgi ile Hüseyin'in Ailesinin nikaha gelip gelmeyeceğiydi.

Ezgi'nin annesi Elif Dikilitaş beddualarla yayını terk etmişti. Esra Erol onlara son bir çağrı yapmıştı.

Dün Ezgi ile Hüseyin'in büyük aşkında herkesin merak ettiği büyük gündü. ATV canlı yayınında Esra Erol dediğini yapmış ve Ezgi ile Hüseyin'in nikahını stüdyoda kıydırmıştı. Ezgi gelinliği ile dikkat çekerken, nikahlarını Esenler belediyesi memuru kıymış. Herkesin merak ettiği konu Ezgi ve Hüseyin'in ailesinin nikaha gelip gelmeyeceğiydi. Daha önce hiçbir şekilde yayına çıkmam diyen Hüseyin'in babası oğlunu mutlu gününde yalnız bırakmamış ve eşi Olcay hanımla nikahta hazır bulunmuş.

Ezgi'nin annesi Elif Dikilitaş ile babası Hasan Dikilitaş ise beklendiği gibi yayına gelmemiş. Baba Hasan Dikilitaş en son Esra Erol'a 'İstanbul'da olursam nikaha geleceğim' demişti. Ezgi'nin annesinden umudu yoktu ama babasının gelmesini çok istiyordu. Babası gelmedi ama nikah kıyıldıktan sonra canlı yayına telefonla bağlanmış.

Herkes baba Hasan Dikilitaş'ın kızına 'sitem' etse de mutluluklar dileyeceğini düşünmüştü. Ancak baba Hasan Dikilitaş canlı yayında küfürler edip hakaretler etmiş. Esra Erol söylenenlere çok sert tepki göstermiş ve telefon yayınını kestirmiş. Babasından bir çift güzel Söz duyacağını düşünerek heyecanlanan Ezgi, söylenenleri duyunca gözyaşlarına boğulmuş.

Bu insanları anlamıyorum ya Ailesiniz tamam sen yetiştirip büyüttün ama bırakta sevdiği ile evlensin yanında olun. Zaten sizin baskınız ve böyle engel olmanız bu kızı oraya çıkarmış hala hatanızı görmeyerek kızın mutlu gününde neden bunu yapıyorsunuz.

(0) (0)
mehmetbasova 18.06.2020 09:40

adam kendini baba sanıyor ama değil pislik 

(0) (0)
koraycanses 18.06.2020 09:51

o kızın gözyaşlarına kurban olun siz 

(0) (0)
arokh 18.06.2020 09:51

valla aile yanında yok neden ağlıyorsun kızım boşver annen babanda olsa sana bu zamanlarda destek değillerse bırak hiç olmasınlar

(0) (0)
selmamumin 18.06.2020 09:52

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol