
Fatih Portakal ile Fox Ana Haber; Başka kanalların kedi, köpek, üçüncü sayfa, sosyal medya komedisi gibi haberlerinin aksine daha çok siyasi olaylar ve vatandaşları muhalefet etmeye, sorgulamaya yönlendirecek şekilde bir yayın politikası olan haber bültenidir kendisi.
Abartılacak yanı olmamakla beraber alenen propaganda yapan yahut ninni söyleyerek sinir kat sayılarını arttıran diğer kanallarınkinden evlâ olan haber bültenidir.
1 saatlik haber süresi içinde yarım saat reklam yapan haber bültenidir. kısaca yarım saat haber izlemiş oluyoruz.
Günlük reyting sonuçlarına göre en çok izlenen haber bülteni olduğu gibi kimi zaman prime dizilerinden daha yuksek izlenirligi olan bültendir.
Seçim zamanlarında Ak Parti'nin Türkiye haritasını sarıya tamamlamaya başladığı anlardan itibaren yüzündeki gülücüklerin yerini somurtmaya bıraktığı kişidir.
Seçim dönemlerinde seveni başka izleyecek kanal bulamadığından sevmeyeninin ise yüzündeki o anlamsız hüzünlü ifadeden zevk almak adına izlediği haber bültenidir.
Reytinglerde başarılı olmasının nedeni hükümete karşı muhalif haber yapan tek kanal olmasıdır. Muhalif kesimlerin başka tutunacak dalı yoktur çünkü.
Bildiğim kadarıyla muhabirlerine de en yüksek maaşı ödeyen kanal fox tv.