Beyaz TV'de yayınlanan "Hayatta Her Şey Var" programına katılan izleyicilerin anlattıkları gerkeç mi kurgu mu tartışılır ama her biri gerçekten duyanların ağzını açık bırakıyor. Hani o sunucu Nur Viral'in şaşkın şaşkın pozları var ya, kadın ne yapsın normal bir tepki. Çünkü itiraflar normal değil.

Geçen yine kadının biri bağlandı yayına, başladı anlatmaya. Ablasının kocası (yani eniştesi) buna aşık olmuş, ahlaksız teklifte bulunmuş. Ablası bu pislik adama aşıkmış, kendi kocasının da arası iyimiş bu sapıkla. Ama haberleri yok tabii olan bitenden. Ve her gördüğünde sıkıştırıp "İkimiz de boşanalım, biz evlenelim" diyormuş. Bu da dediklerini ailesine anlatmakla tehdit etmiş ama adam kimse inanmaz demiş zavallı kadına. 

Gel işte böyle iğrenç insanlarla bir arada yaşa ve katil olma. Şimdi bu kadının kocası bacanağına ne yapsa hak etmiyor mu? İnsan böyle bir şey duysa nasıl sakin kalıp mantıkla hareket edebilir ki?

He bu arada programdaki Evlilik ve İletişim Uzmanı İnci Yeşilyurt da kadına olayı annesine anlatması ve telefonunu engellemesi tavsiyesinde bulundu. Ne kadar etkili olacaksa artık...

(0) (0)
husbil 16.02.2019 22:23

Allah böylelerini ıslah etsin. Kudurmuş azgın herifler. Edebinizle yaşamayı öğrenin, milletin de başını belaya sokmayın.

(0) (0)
crosnine 16.02.2019 22:37

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol