House M.D dizisinin Türkiye uyarlaması olarak karşımıza çıkan Hekimoğlu dizisi, yayınlandığı günden bu yana Türk seyircisi tarafından oldukça beğeniyle karşılandı.

Klasik hastane dizilerinden bir adım öne çıkan Hekimoğlu, 6. bölümünde bulunan bir sahneyle adeta izleyenlerin içine işlemiş. İzleyiciler, "yıllar sonra beni televizyona bağlayan bir dizi" yorumunu yapmış.

Aslında iki ağabeyi olduğunu, birisinin kendisini terk ettiğini anlatan Orhan (Okan Yalabık), onu en son gördüğü yere giderek anılarını tazelemiş. Ateş Hekimoğlu’da neden oraya geldiğini sordu. Orhan, “Aslında benim 2 tane abim var doktor. Benim büyük abim, sen onu hiç görmedin.Bizim mahalleye taşındığınız yaz gitti, terk etti evi. Yıllardır görmedim. Onu en son burada gördüm. Belki yine görürüm, sarılabilirim” diyerek gözyaşlarına boğulmuş.

Oyunculuklar falan tabiki de kusursuz. Çok değerli oyuncular. Bu tarz sahneler de insanın içine işleyebiliyor. Türk insanıyız duygusalız sonuçta. Ama sanki House'un o daha realist havasından da çok fazla sıyrılmamak lazım gibi geliyor.

(0) (0)
Fügen Atasoy 05.02.2020 10:55

Dizilerimiz ya ağlatıyo ya güldürüyo. Ortası yok henüz

(0) (0)
Batsy 05.02.2020 11:10

Okan Yalabık bile yaşlanmış arkadaş. Zaman ne çabuk geçiyor cidden. Büyük oyuncu harbiden

(0) (0)
mesbay4100 05.02.2020 11:11

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol