İnternet ortamında denk geldikçe üzüldüğüm ve neden kimse bu işe bir el atmıyor dediğim olaydır. Aralarında Seda Sayan, Şeyma Subaşı, Seren Serengil, Seray Sever, Ebru Akel, Seda Akgül gibi ünlü isimlere, sosyal medya hesaplarından "Koronavirüs'e karşı korur" gibi ifadeler kullanarak tanıttıkları 'No Attack' isimli ürün sebebiyle, Ticaret Bakanlığı Reklam Kurulu Başkanlığı tarafından idari para cezası kesilmiş.

Sözcü'den Eser Akgül'ün haberine göre; ünlülere, söz konusu ürünü "Bağışıklık sistemini güçlendirir. Vücudunuzu virüslere karşı korur. Covid – 19 da dahil olmak üzere her türlü virüs kaynaklı enfeksiyonlara karşı korur" gibi ifadelerle tanıttıkları gerekçesiyle ayrı ayrı 104 bin 781'er TL idari para cezası kesilirken, 'No Attack'ı üreten Bilge İlaç Bitkisel Ürünler Koz. San. Ve Tic. A.Ş.'ye de ceza kesilmiş.

oh olmuş değiğim mevzudur içimin yağları eridi valla umarım bir daha kimse bu tür işlere tenezzül etmez.

(0) (0)
jethro_tr 04.08.2020 18:15

saçma sapan ürünleri bilimsel olarak kanıtlanmış gibi pazarlıyorlardı allahlarından bulsunlar şimdi para için yapmayacakları yok
(1) (0)
bashQan 04.08.2020 18:18

tiplerine bak ya yüzlerinde meymenet yok danışmanları firmalardan para alıp tanıt şunu diyor onlar da olmayan akıllarıyla bunu sorgulayamıyor elbet tanıtıyor sonra da böyle cezaya çarptırılıyorlar.
(0) (0)
tzacol 04.08.2020 18:31

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol