CNN Türk'te İstihbarat Şefliği görevinde bulunan Göksel Göksu'nun 22 yıldır çalıştığı kanalla yollarını ayırıldığını sosyal medyadan aşağıdaki imalı mesajla duyurduğu olaydır.

"Mehmet Ali Birand gibi bir duayenin açtığı CNNTürk şemsiyesinin altında, her biri mesleğin kitabını yazacak donanıma sahip onlarca meslektaşım el ele verdik, önce Türk basın tarihine adını yazdıran CnnTürk'ün bir yılı aşkın süren çalışmaların ardından doğumunu gerçekleştirdik sonra da düştük yolara... Kendi payıma öldürülen genç bir Kadının peşinden son kontrol noktasını da geçtikten sonra ulaşabildiğim kuş uçmaz kervan geçmez dağ köylerinde tehdit edildiğim de oldu, sınır boylarında ömür tüketirken insan kaçakçıları tarafından kilometrelerce kovalandığım da! Vızıldayan kurşunların arasında yayın uğruna canımı hiçe saydığım da oldu, ıssız terkedilmiş diyarlarda donma tehlikesi geçirdiğim de...

Her zaman insandı önceliğimiz, hep doğrunun peşinde koştuk... Elimizden geldiğince gerçeği yansıtabilmek için çabaladık. Yine kendi payıma o emek karşılıksız kalmadı. Bir gazeteciye nasip olabilecek mesleğin en saygın ödülleri oldu o emeklerin karşılığı.

Ve şimdi...

Can Yücel'in dediği gibi...

"Farkında olmalı insan...

Kendisinin, hayatın olayların, gidişatın farkında olmalı. Farkı fark etmeli, fark ettiğini de fark ettirmemeli bazen..."

Kısacası 22 yıllık bir defter kapandı, artık @cnnturk'te değilim ve artık yeni şeyler söylemek lazım..."

(0) (0)
turgut 30.10.2020 16:52

kendisi için hayırlı olsun umarım kurum için de hayırlısı budur
(0) (0)
lizzyandlana 30.10.2020 16:57

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol