Mayıs 1994'te kurulan RTÜK'ün kendisinin dahi neden kurulduğunu bilmediği ve teee 2000lerin başına kadar da bu konuda raştırma yaptığı 90lı yıllarda Türk televizyon ekranlarında isteyen istediğini yayınlıyordu.

Show TV'nin saat 21:00 civarında ekrana getirdiği kırmızı noktalı filmlerden, star TV'nin henüz utançtan renginin kırmızıya dönmediği mavi olduğu dönemde gece 11:30 gibi ekrana sürdüğü yasemin ile gece jimnastiği, yine Show TV'nin gece yarısına doğru ekrana sürdüğü tutti frutti ile resmen aile yapısının altına dinamit yerleştirdiler.

Allahtan RTÜK'ün neden kurulduğu 200lerin sonlarına doğru yavaş yavaş anlaşıldı da kanal yöneticilerine yavaş yavaş baskı yapıldı. Ve TRT'deki dansöz olayı da dahişl olmak üzere Türk ailesinin daha doğrusu insanının erotik yayınlarla imtihanı da bitmiş oldu.

Oluşan azgın azınlığın yardımına da yine 90ların ortalarına doğru şifreli erotik kanal Cine5 yetişti.

Peki erotik yayınlar bitti de her şey güllük gülistanlık mı oldu? elbette hayır, yaseminin, kırmızı noktalı yayınların bıraktığı boşluğa ibrahim tatlıses ve türevlerinin erkek egemen daha doğrusu maço egemen şov programları doldurdu.

İşte o tarihten itibren de bu türkücü ve şarkıcılar kanallara yaptıkları şov programlarıyla genel ahlaka aykırı ne varsa yapmaya başadılar. Programlarında sigara da içtiler, içki de içtiler, dansöz de oynattılar. Konuklarına açık açık sarkıntılık ve tacizde de bulundular ve bunu da köylü kurnazlığıyla işi şakaya vurarak yaptılar.

Bizler de yıllar süren bu pespayeleği ailecek izlemek zorunda kaldık.

(0) (0)
black_light 04.02.2020 16:20

vay arkadaş vay ki vay. ne pis yıllarmış. televizyon o zaman tam bir saatli bombaymış. allah 90larda çocuk olana da yetişkin olana da sabır vermiş ki katlanılmış.

(0) (0)
okancool70 04.02.2020 16:26

Yazmış durmuÅŸsun iÅŸkembeden. 90.lar da yayınlanan bu tarz yayınların kime ne zararı vardı . Saat 9 da baÅŸlayan kırmızı noktalı dediÄŸin filmler ise kemal sunal filmleriydi ve sansürlenen sahneler deÄŸil kelimelerdi. Essekoglu eÅŸek puÅŸt gibi sıradan ÅŸeyleri bipleyen RTÃœK ama nedense günümüzde kadına ÅŸiddet mafya dizileri ve bölüm başına 20 ÅŸarjör harcanan dizilere ses etmeyerek psikopat bir toplum yaratılmasına imkan saÄŸlamaktadır 

(0) (0)
Onlyyou 03.06.2020 15:48

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol