Haziran ayının sonunda Arçelik’ten 11 bin tl 'lik beyaz eşya ve TV alışveriş yaptım. Televizyonu duvara monte ettirdim. Şimdi işe sehpaya koymak için ayak gerektiği için servisi aradım. Kutunun içinden çıkması gerektiği söylendi. Kutuyu iki kere kontrol ettim içinde yok. Tekrar servisi aradım. Ürünün üzerinden aylar geçti siz çalmış da olabilirsiniz, kırılmış da olabilir kaybolmuş da olabilir denildi. Bu nasıl bir anlayış sizin hatanız yüzünden kutudan çıkmayan ürünü ben çalmış mı oluyorum şimdi de? Bu konu ile ilgili Ankara Etlik servisinizle görüştüğümde o da aynı şey söyledi. Çalmak ne demek bu nasıl bir saygısızlık?

 Kutunun içinden sizin hatanız yüzünden ürün çıkmıyor ama ben çalmış oluyorum. Haziran ayında 11.000 TL 'lik alışveriş yapıp aldım ürünleri bir de yetmedi 1200 TL 7 yıl ek garanti yaptırdım ama bir TV ayağını çalmış mı oluyorum? Kendi hatanızın üzerini örtmek için insanları mı karalıyorsunuz şimdi de? Gerekirse Tüketici Hakem Heyetine Ya da daha üst mahkemelere başvuracağım. Hakaret davası açmak lazım aslında size. Pes Ya pes ayağı ben çalmış oldum şimdi de bu şekilde bir hizmet anlayışı olur mu Allah aşkına. Temmuz ayında mikser seti aldım eve geldim yarım saat içinde mikser ucunun olmadığını gördüm aradım içinden çıkmadı diye yine siz çalmış olabilirsiniz dendi. Ya sizin elemanlarınız  alıyor Ya da kutunun içinden çıkmayan ürünler için böyle bir yol tutturmuşsunuz. 

Çok yardımcı oldunuz gerçekten. Ayrıca müşteri temsilcileriniz aşırı üslupsuz ve halkla ilişkileri oldukça zayıf. Hizmet anlayışınız da sıfır. Müşteriyi hırsızlıkla suçlamak nedir anlayamıyorum. Bana dilediğiniz yere şikayet edin Arçelik ünlü bir firma diyor. Böyle ünlü olunuyorsa ne ala.

(0) (0)
ONURKIE 31.10.2020 16:19

ürün revizyonlu değilse iyidir aksi taktirde sıfır üründe eksik parça çok çok nadir bir durum
(0) (0)
umutcanalpak 31.10.2020 18:16

çalmak nasıl bir kelimedir ya?!
(0) (0)
therix 02.11.2020 06:32

arçelik tamam iyi hoşsun ama bu kadar da duyarsızlık fazla değil mi sizce
(0) (0)
LivingDead 15.04.2022 13:04

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol