Bu konuda binlerce yazı yazılabilir... Efendim, Ahmet Kural şiddet uygulamakla kariyerini bitirmiştir de yok, Sıla da bunu şova dönüştürdüğü için bitmiştir... Falan... Yani her ikisi de suçludur ya da Ahmet Kural tek başına suçludur, Sıla tek başına suçludur... Sabaha kadar tartışırız.

Ben daha farklı bir açıdan bakıyorum:

Belki biraz 'romantik' ve 'Pollyannacı' bakmış olacağım ama çok değil 3-5 ay sonra her şeyin düzeleceğine inanıyorum. Yani özürler dilenecek, affetmeler haberleştirilecek. Sonra her şey unutulup gidecek. Yani çok fazla karşılaştırma yapılıyor ama ben Arda Turan ile Berkay arasında yaşanılanları ayrı bir şekilde değerlendiriyorum.

Neden mi?

Dedim ya belki romantik yaklaşıyorum ama Ahmet Kural'ı da Sıla'yı da çok seviyorum. Bence her ikisi de kendi kulvarında çok başarılı isimler. Üstelik, her ne yaparsam yapayım, o meşhur Ahmet Kural'ın Sıla'ya baktığı fotoğraf karesini hafızamdan silemiyorum.

Yani bana göre iş düzelecek... Ahmet Kural'ın bir hata yaptığına inanıyorum. Aynı şekilde Sıla'nın da işi kamuoyuna dökerek hata yaptığına inanıyorum.

Ben her ikisinin de birbirlerini sevdiklerine inanıyorum.

Yoksa diyorum ya, herkesin bu konuyla ilgili fikri olabilir ve benim yazdıklarımı da şiddetle eleştirebilir.

Benim düşüncem budur


(1) (0)
editorfilozof 03.01.2019 22:06

Editor filozof valla Ahmet ve sıla bile birbirlerini sevmemiÅŸlerdir senin onları sevdiÄŸin kadar. Kalbin mi temiz senin nedir? 

(0) (0)
oz2250 03.01.2019 22:20

Dedim ya biraz romantik bakıyorum belki ama ben aynı olayı farklı kişiler olduğunda belki farklı değerlendirebilirdim. Sozkonusu Ahmet Kural-Sıla olunca farklı değerlendiriyorum. Üstelik buna kendimi zorlamıyorum da... İçimden böylesi geliyor.

Ahmet Kural-Sıla çifti sanki ailemizden birisi gibi... Başkası olsa belki aileden olmadığından olaya kadına şiddet açısından bakabilirim ama... Böyle konu sevdiğim iki isim olunca kötü yorum yapmadan önce yutkunuyorum

(0) (0)
editorfilozof 03.01.2019 22:58

Sıla'yı bilmem ama Ahmet Kural'ı oldum olası sevemedim Ankara'nın pavyonlarında içip sapıtan bunu da delikanlılık olarak gören bir tipmiş gibi geliyor bana hep. Yani özünde bir psikopatlık var ama en büyük psikopatlar gibi bunu çok iyi saklıyormuş hissi uyandırıyor bu adam bana.

(0) (0)
derviÅŸ 03.01.2019 23:06

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol