CHP kontenjanından RTÜK üyesi İlhan Taşcı'nin Akit TV'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Anıtkabir'deki tören haberiyle ilgili “Gün Ortası” isimli haber bülteninde kullanılan  “Devletin zirvesi Anırkabir'de" alt yazısını RTÜK'e taşıması sonrası ortaya çıkan skandaldır.

Kanalla ilgili RTÜK Başkanlığına şikayet dilekçesi sunan İlhan Taşcı "Söz konusu yayın kuruluşunun her milli bayramda Atatürk’e ve “En Büyük Eserim” dediği Cumhuriyet’e saldırmayı alışkanlık haline getirdiği bilinmektedir. Bu nedenle söz konusu KJ’nin sehven yayınlandığı, bir harf hatası olduğu biçimindeki savunmaların gerçekliği bulunmadığı gibi, kabarık geçmişi de göz önüne alındığında inandırıcı da değildir" demiş. 

(0) (0)
Ali Dervar 31.08.2020 11:40

akit manyağı bunu hep yapıyor sorsan da asla yalan söylememesi gereken müslüman aleminden olduklarını iddia eden akit tayfası yanlışlık oldu falan diye ayak üstünde 50 yalan söylerler.
(0) (0)
umitunal 31.08.2020 12:43

akit akit siz nasıl bir mahlukatsıznız atatürkü sevmek zorunda değilsiniz ama islamın gerekleri çerçevesinden hakaret etmeyin yalan söylemeyin neden günaha giriyorsunuz.
(0) (0)
isk81 31.08.2020 12:59

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol