Yılların Al Pacino'su, Baba'sı, dizilerde de oynamaya başlamış. Oynayacağı dizi Hunters diye bir yapım. Yıllardır severek izlediğimiz starın dizilere kadar düşmesi beni açıkçası rahatsız ediyor. Sen dünya yıldızısın. Gitmiş çolukla çocukla dizi mizi çekiyosun. Konusu ne olursa olsun böyle bir saçmalığa girmemek gerekirdi. Derdinin para olmadığını düşünüyorum. Al Pacino gibi biri de paraya muhtaç değildir herhalde...

Neden böyle işleri kalkıştığını bilen beri gelsin. Zaten son filmin The Irishman, güzel bir filmle anılmak varken böyle saçma bir dizi işine girmek de nedir. Dizinin konusuna da baktım. Öyle heyecanlandıran bir şey yok. Şöyle ses getireceği belli olan bir dizi olsa eyvallah derdik. Diğer oyuncular da ses getiren adamlar olurdu, kimse itiraz etmezdi zaten. Ama bu olmamış.

Dizinin konusuna gelecek olursak: 

David Weil'in (Moonfall) yaratıcısı olduğu Hunters'ın hikayesi 1977 yılının New York'unda yaşayan farklı yaş ve karakterlerdeki Nazi avcılarına odaklanıyor. Avcılar, yüzlerce üst düzey Nazi yetkilisinin aralarında yaşadıklarını ve ABD'de dördüncü Reich yani yeni bir Nazi devleti yaratmak için gizli faaliyetlerde bulunduklarını keşfederler. Bunun üzerine Nazileri adalete teslim etmek ve yeni soykırım planlarını engellemek için kanlı bir avlanma faaliyetine başlarlar.

Hikayenin başlangıcı ise şöyle: Holokost olarak bilinen Nazi Soykırımı'ndan kurtulmuş olan büyükannesinin eve giren bir hırsız tarafından öldürülmesi Jonah Heidelbaum'u (Logan Lerman) yıkmıştır. Meyer Offerman'ın (Al Pacino) cenaze törenine gelip suçun büyükannesini hedef haline getirmiş bir Nazi tarafından işlenmiş olabileceği iddiasını ortaya koyması sonrasında Jonah için her şey altüst olur ve kendisini bedeli ne olursa olsun adalet arayışında olanların oluşturduğu Offerman'ın ekibine katılmış olarak bulur.

(0) (0)
NzBhnm 07.01.2020 10:42

Diziye bir şans verilebilir. Kaldı ki şu açıdan bakın; dizide Al Pacino oynuyo

(0) (0)
GguvenG 07.01.2020 10:53

Böyle adamlara yakıştıramıyorum bu durumları. Sen Şampiyonlar Ligi takımısın ama alt lig takımlarıyla oynuyosun. Yakışmıyor

(0) (0)
Morrison 07.01.2020 11:03

Bu adam güvenmediği senaryoda oynamaz. Ben umutluyum bu diziden. Konusu da farklı bir şeye benziyor

(0) (0)
seray323 07.01.2020 11:07

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol