Aslı Enver ile Uraz Kaygılaroğlu hakkında ortaya atılan iddiadır. Posta gazetesinde bugün Hakan Kırarslan imzasıyla yayınlanan haberde Aslı Enver ile Uraz Kaygılaroğlu’nun kısa bir süre önce görüşmeye başladıklarını, ancak 2 akşam yemek yedikten sonra bu flörtün sona erdiği öne sürülmüş. (Bkz.)

Sefirin Kızı dizisinde Gediz Işıklı karakterine hayat veren Uraz Kaygılaroğlu, yaz aylarında eşi Melis İşiten’dan ayrılmıştı. Hatta eşine veda mesajı (Bkz.) çok tartışılmıştı. Madem seviyordun bu kadar, ayrılmasaydınız falan diye.

Babil dizisinde Ayşe olarak izlediğimiz Aslı Enver ise 4 ay kadar önce Murat Boz ile ayrılmış ve bir daha da görüşmediklerini söylemişti.

Ama anlayamadığım olay şu; Sosyal medyada yayılan bu iddia neden hep flört olarak düşünülüyor acaba? Belki bir proje için buluşup görüşmüşlerdir. Neden hep ilişki açısından bakıyoruz ki. İki kişi arkadaş olarak görüşemez mi?

Hoş, bence ikisi bir çift olsa gayet güzel olur yakışırlar da ama takdir onlara kalmış. Nabız yoklamaya gerek yok.

(0) (0)
besstess 19.02.2020 16:12

Hadise ile Kaan Yıldırım, Uraz Kaygılaroğlu ile Aslı Enver, Miray Daner ile Boran kuzum mu biz hangi paralel evrendeyiz şu an biri bana açıklayabilir mi?

(0) (0)
gemme 19.02.2020 16:14

Uraz çok yakışıklısın çok aslıda yakışır yanına o eski karından sonra hemde fıstık gibi olur valla 

(0) (0)
Selin 19.02.2020 16:17

Gedizzzzzz Murat seni keser bak benden demesi aman diyim heee

(0) (0)
Minik 19.02.2020 19:12

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol