Beren Saat'in Netflix'te yayınlanan yeni dizisi Atiye bomba gibi bir sahneyle gündeme geldi. 

Genç ve güzel bir ressamın mistik yolculuğunun anlatıldığı Atiye dizisi, bugün yayınlanan bölümleriyle izleyicisiyle buluştu. Dizinin ilk bölümünün ilk sahnelerinde ise Beren Saat ile Metin Akdülger'in sevişme sahneleri yayınlandı.

Senaristliğini Nuran Evren Şit'in yazdığı yönetmenliğini Ozan Açıktan'ın yaptığı mistik dizinin galasında konuşan Beren Saat ise "Atiye hem canımı yakan, hem beni derinleştiren bir yol arkadaşı. Umarım yolu açık olur. Bunu Fatmagül'de ve Ela'da da derinden hissetmiştim. Bazı hikayeler sizden büyüktür ve insanların faydalanması için popüler kültür üzerinden anlatılmalıdır. Atiye'nin hikayesinden çok fazla kadın yararlanacak" demiştir.

Atiye, ailesi ve sevgilisi Ozan ile İstanbul'da sade ve mutlu bir hayat sürmektedir, ta ki dünyanın en eski tapınağı Göbeklitepe'de yapılan bir keşifle hayatı değişene kadar. Bölgedeki kazı çalışmalarını yürüten arkeolog Erhan, Atiye ile Göbeklitepe arasındaki mistik ilişkiyi gözler önüne seren bir sembol keşfeder. Atiye ona bambaşka bir kapı açan bu gizemli olayın peşine düşerek antik tapınakta geçmişini aramaya karar verir. Bu gizem perdesi aralandıkça Atiye'nin karşısına çıkan olaylar ona geçmişle geleceği, gerçek ile ruhani arasındaki her şeyi sorgulatacaktır.

(0) (0)
orhunasya 27.12.2019 17:18

Yuh be kardeşim. Bu kadın bir de evli... Gerçekten mide bulandırıcı bi sahne

(0) (0)
wallky 27.12.2019 17:30

Helal olsun Beren Saat'e, sanat için yapmadığı yok. Ne sanatmış arkadaş, her şeyi yaptırıyor insana....

(0) (0)
Voljo 27.12.2019 17:31

beren saat gerçekten çok iyi bir oyuncu, yerli dizilerde potansiyeli çok iyi değerlendirilemedi ama netfilix ile yeniden elmas gibi ışıldayacak gibi.
(0) (0)
prince 27.12.2019 17:48

film milm hikaye herif malı götürüyor. kamera arkasında dibini bulmuştur zaten

(0) (0)
ökkeş 27.12.2019 20:01

Evli bir kadın bu filmi çekiyorsa ar namus şeref haysiyet herşey bitmiş demektir Böyle dizilere imza atıldığı sürece bu memlekette kadın cinayetleri bitmez Bunlar resmen toplumun ahlakını bozup gençleride bu durumlara meyl ettiriyorlar Bu kadının kocası nasıl bir insan acaba topluma hangi sıfatla çıkıor orasıda ayrı bir muamma 

(0) (0)
Kalem 28.12.2019 11:41

Karaktersiz şerefsiz herşey geç parmağında ki yüzüge saygın olsun gerçi kocan da iyi bir dümbük ki böyle bir sahneye tam not veriyor imdi kim bilir kaç bin kişi bunu seyredip mastürbasyon yapıyordur o da muammma😂😂
(0) (0)
Deliadanalı 03.01.2020 23:11

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol