Doğum sonrası kilolarını atamayan ve bu haliyle çektiği mayolu fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşan ünlü oyuncu Bergüzar Korel, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla kendi haberini yazmış ve sonuna da gazetecilere atıfta bulunarak “Sizleri yormak istemedim” notunu eklemiş.

Böylelikle doğum sonrası ve ya normal kilolar nedeniyle basının eleştiri oklarına hedef olan tüm Kadınların da intikamını almış. (bkz:link)

İşte kendisi için attığı o başlıklar:

*Bergüzar Korel bikinili YAKALANDI!

*Ünlü oyuncu Bergüzar Korel kilolu haliyle dikkat çekti!

*4 ay önce ikinci çocuğunu dünyaya getiren ünlü oyuncunun kilolu hali gözlerden kaçmadı.

*Doğum kilolarından hala kurtulamadığı gözlenen Bergüzar Korel'in saklanma çabaları ise işe yaramadı.

*Doğum sonrası aldığı kilolar ve selülitleri ile dikkat çeken Bergüzar Korel'in bu görüntüsü şaşkınlık yarattı.

*Çevrenin şaşkın Bakışları arasında tatilini sürdüren Bergüzar Korel'i görenler “eski halinden eser yok” demekten kendilerini alamadılar.

*Bu görüntüsü ile sosyal medyada eleştiri okları ve hakarete varan yorumlar ile alay konusu olan Bergüzar Korel'in şok değişimi için yana kaydırabilirsiniz.

*Sizleri yormak istemedim… İyi yazlar olsun

 

 

(0) (0)
ayberk74 07.07.2020 10:09

kadın gibi kadın insan gibi insan anne gibi anne helal olsun kardeşim nedir bu kadınlara dayatılan zayıf olma mevzusu birileri buna artık bir dur demeli bergüzar bunun ateşini yakmışa benziyor.

(0) (0)
balık etli güzellik 07.07.2020 12:13

kadın bedenine özgürlük bence ilk önce kilo anlamında olmalı nedir lan bu toplumsal baskı toplumunuz yerin dibine girsin bu anlamda.
(0) (0)
kadın vucuduna özgürlük 07.07.2020 12:36

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol