Özel yapımlarıyla birlikte Türkiye'nin Netflix'i konumuna gelen ve kaliteli içerikleriyle her geçen gün daha fazla kitleye ulaşan BluTV, yine yepyeni bir diziyle adından söz ettirmeye hazırlanıyor.

Sıfır Bir dizisinin yapımcıları tarafından hayata geçirilecek projenin ismi "Sokağın Çocukları" olacak. Dizi 6 Şubat Perşembe günü BluTV'de olacak.

Yönetmenliğini, adını Sıfır Bir ile duyuran Kadri Beran Taşkın’ın üstlendiği ve yine aynı dizinin senaryo ekibinin kaleme aldığı Sokağın Çocukları, yaşadıkları zorlu dünyalarında hayata tutunma ve kendilerini var etme mücadelesi veren, zorluklarla savaşarak büyümeye çalışan gençlerin hikâyesini konu alıyor. Hikâye, “Adalet nedir?”, “Bir genç sokakta nasıl ayakta kalır?” gibi sorulara iyi ve kötü değil, gri karakterler üzerinden mercek tutuyor. Kanunların yetersiz kaldığını düşündükleri bir dünyada kendi adaletini sağlamak zorunda kalan gençlerin öyküsünü anlatan Sokağın Çocukları, 6 Şubat Perşembe günü BluTV’de başlıyor.

Bu tarz diziler çoğalıyor fakat bence hiç de iyi olmuyor. Böyle fakir semtlerdeki çocukların kurtuluşu dizilerdeki gibi silahla, mafyayla olmamalı. Eğitimle, öğretime olmalı. Geleceğe vatanına faydalı bir birey yetiştirmek istiyorsak bu tarz dizilere el atmamız lazım. Çocuklar kaba şiddeti bir çıkış kapısı olarak görürse bu ülkede cinayet de bitmez, taciz tecavüz de bitmez.

Devlete burada çok fazla iş düşüyor. Öncelikle eğitime el atacaklar, ardından bu gibi dizilere bir dur diyecekler.

(0) (0)
etamer2001 04.02.2020 12:40

BluTV televizyonda yayınlanan bir kanal değil. Özel bir yer olduğu için bence devletin müdahalesine gerek yok

(0) (0)
rastbul 04.02.2020 12:45

Sen bu çocuklara eğitimi ver, iyiyi kötüyü ayırt edebilecek seviyeye getir, ondan sonra bu dizileri yayınlasan da ilgi çekmez zaten

(0) (0)
scm4141 04.02.2020 12:46

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol