Breaking Bad'den tanıdığımız efsane oyuncu Bryan Cranston, Stephen King'in meşhur romanının filmi olan 'Cinnet' temalı reklam filminde oynamış.

Bu filmde meşhur bir kapı parçalama sahnesi vardır. Jack Nicholson'ın canlandırdığı 'Jack Torrance' karakteri kafayı yer ve karısını elinde baltayla kovalamaya başlar. En sonda da banyoya kaçan eşi kapıyı kilitler. Jack Nicholson da elinde baltayla kapıyı kırar.

Cranston gerçekten bu sahneyi neredeyse birebir manyaklıkta oynamış. Adam oyunculuğun kitabını yazmış bir isim zaten. İzledikten sonra hayran olmamak elde değil.

Bu arada reklam da Amerika'nın en büyük spor organizasyonu Super Bowl'da yayınlanacak. Super Bowl bu işi gerçekten ciddiye alıyor ve bize reklam nasıl yapılırmış adeta ders vererek gösteriyor. Böyle orijinal işlerin hastasıyım. E tabi adamlarda para da var imkan da var. Birazcık da özgün bir kafa olunca ortaya böyle muazzam bir iş çıkıyor.

The Shining filminin devamı niteliğindeki Doctor Sleep'in ardından böyle bir reklamın yayınlanması ise acaba yeni filme bir gönderme mi var diye düşündürmüyor değil.

(0) (0)
Volkan Geçit 29.01.2020 14:22

Özellikle sondaki ikizleri taklit ettiği bölüme bayıldım. Böyle farklı içeriklerin hastasıyım. Ve bu tarz işleri en iyi yabancıların yapıyor oluşu da beni üzüyor açıkçası. Biz de böyle projelere imza atabilsek keşke...

(0) (0)
Real59 29.01.2020 14:23

Çok sevdiğim bir filmdir. Bryan Cranston'un da bu reklamda oynaması beni mutlu etti. Reklamın mizahi yönünü kuvvetli buldum

(0) (0)
pasazade60 29.01.2020 14:23

Bizim de gerçekten emek harcanmış reklamlarımız oluyor. Araklama mıdır değil midir bilmem ama kaliteli reklamlar ortaya koyabildiğimizi düşünüyorum.

(0) (0)
Darugar 29.01.2020 14:27

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol