Neden yaş kitleni +3 e çektin reytinglerin bu yüzden düşüyor artık zaten çoğu kişi Disney Chanel e yöneldi ve bu artık Cartoon Network teki bu çocuk dizilerinden sıkılıp Disney Chanel e yönelenlerden birisiyim Cartoon Network'u bu bebek çizgi filmleri yüzünden izleyemiyorum.

Lütfen sürekli dizi advanture time dexterin labarotuarı gibi klasik herkesin keyifle izlediği çizgi filmleri sabaha koyun lütfen.

(0) (0)
canary 01.08.2020 08:47

Yeter artık, Bu kanaldan bıktım usandım. Eski güzel çizgi filmleri Drama Adası'nın 2. Sezonunu bile Türkiye'ye getirmediniz. Madem bebek kanalı yapmak istediniz bu izlenmeyen kanalı.Sanki küçük bebeler ailesiyle beraber o çizgi filmlerde sansür koyduğunuz kelimeleri ve fiilleri görmüyor. 10 mislini görüyor dizilerde çocuklar. Ayrıca dünyanın hiçbir ülkesinde yayınlanmayan "Kral Şakir" denen çöp Türk çizgi filmini görmek istemiyoruz.
(0) (0)
Darko 01.08.2020 08:48

Yeni ve saçma şeylerden bıktık. Biz eski Cartoon Network'u geri istiyoruz eskiden orijinal Ben 10 serileri, orijinal Beyblade serileri vardı, sonra yeni bir Beyblade serisi yayınladınız fena değildi yeni sezonu gelecek dediniz ama 3-4 sene oldu sizden ses seda yok, Cartoonito denen saçmalığı kaldırın, yeniler kuşağı denen saçmalığı kaldırın ilaveten Tom ve Jerry, Scooby doo bil bakalım kim serilerini daha erken saate alın ben saat 19.30'dan sonra çizgi film izlemeyi sevmem, en önemlisi ise insanlara Oggy'nin yeni bölümlerini yayınlıyoruz demenize rağmen eskiden oggy'nin yayınladığı kanaldaki bölümleri koymanız yeni bölüm yapmaya üşenip eski bölümleri koymayın Disney Channel ve Cartoon Network iyice Çocuk yayınları yapmaya başladı unutmayınız ki çizgi filmleri 7 yaşından küçük insanlara nazaran 9-15 arası insanlar daha çok izliyor. Sizi bu yönden kınıyorum değişim vakti geldi eski iyi dizileri geri yayınlayın yukarıda yazdıklarım dışında Angelo kuralları, Jony Test ve daha şu an aklıma gelmeyen ve yazmaya üşendiğim dizileri yayınlayın emin olun ki insanlar Cartoonito yerine bunların eski bölümlerini izler daha çok eğlenirler, eğer cevap vermeye bile tenezzül etmezseniz size yazıklar olsun burada 1200 harften fazla harf kullandım sizde bir tanecik cevap vermeye üşenmeyin.
(0) (0)
moonwalker 01.08.2020 08:48

Eskiden 7 ila 16 yaş arasına hitap eden çizgi filmler yayınlarken güzeldi, şimdi ise 7 yasin altındaki çocuklara yönelik çizgi filmler var çok saçma olmuş ve bozmuş. Ben eskiden hatırlarım sürekli dizi, gümbal veya kafadar ayılar gibi güzel şeyler yayınlanırdı nerede o eski zamanlar.
(0) (0)
celal3821 01.08.2020 08:49

Sürekli diziyi sabah yayınlayın ayrıca eski çizgi filmleri izlemek izlemek için kim saat 12'ye kadar beklesin ki ve ayrıca sürekli diziyi sabah yayınlayın bıktım artık. 00.00'a kadar beklemekten lütfen artık yani lütfen yani bıktım artık. Sabahları 44 kedileri izlemekten sadece çocukları düşünmeyin bizi de düşünün.
(0) (0)
okywalker 01.08.2020 08:49

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol