İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Elazığ'da yaşanan yıkıcı depremin ardından bölgeye gitmiş ve gerekli lncelemelerde bulunmuştu. Bu ziyaretin hemen ardından Erzurum'da tatil yapmaya giden İmamoğlu'nu ise gazeteci Cüneyt Özdemir sert bir dille eleştirmiş. Özdemir "Yarın birgün İstanbul depremi olursa ne olacak?" sorusunu yöneltmiş.

Özdemir'in eleştirisinin tamamı ise şöyle; "İnsanlar orada hala can derdinde, aramalar yapılıyor. 16 milyonluk bir şehrin başkanı... Çocuğun, eşin gitsin sen de işinin başında dur. Üstelik sicilinde de İstanbul'u sel götürürken Bodrum'a gitmişliği var. Bunu tabi ben bilmem Murat Ongun daha iyi bilir. İstanbul'u ve İmamoğlu'nu onun yönettiğini söyleyenler var.

Ama bu da pek yakışmıyor. Yarın birgün İstanbul depremi olunca ne olacak?İmamoğlu burada sonra Maldivlere geçmiş çocukların tatili varmış. Böyle bir insana güvenir misiniz?  Böyle bir insana şehri, ülkeyi emanet eder misiniz? Edenler var Trump...Yeni bir dünya düzeni kuruluyor. Acaba başkana oy verecekler mi diyorlar? Verirler. Ekrem İmamoğlu'nun seçtiren süreç Erdoğan karşıtlığından ortaya süren süreç..."

Bu durumda eleştirilerin yapılması çok normal diye düşünüyorum. 2 hafta sonra gidiver tatiline, ne olacak yani? İnsanların ağzına laf vermeye değer mi? Sana güvenmiş bir halk var burada. Şu hareketle bütün eleştirilere açık konuma geldin İmamoğlu, kusura bakma...

(0) (0)
farukyilmaz06 30.01.2020 10:56

İmamoğlu bu konuda hepimizi hayalkırıklığına uğrattı. Evet gidemez diye bir kural yok ama her şeyin yeri ve zamanı var

(0) (0)
mnth 30.01.2020 10:58

Adam Elazığ'a gitti desteÄŸini verdi. Ben anlamadım daha ne yapması gerekiyor? 

(0) (0)
pincher 30.01.2020 11:06

Bu kadar göz önünde olan bir insanın bu kadar bariz bir hata yapması hoş değil. Hiç mi danışmanın yok senin? Kendi ayağına sıkmak budur...

(0) (0)
pantpas 30.01.2020 11:06

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol