UçanKuş TV’nin Canlı Masa programında Deniz Akkaya ile Selin Ciğerci arasında yaşanan annelik kavgasıdır.

Deniz Akkaya, Ciğerci’nin Bodrum’daki evinde ‘eltisi’ diye göstererek bir Kadına taşıyıcı annelik yaptırdığını iddia edince, ortalık bir anda karışmış.

Canlı yayına bağlanan Ciğerci öfkesini şöyle kusmuş: “Sizin canınız sıkılıyor galiba Deniz Hanım… Şu anda ne hamile olan biri var ne de taşıyıcı anne. Ben sadece isteklerimi söyledim. İstersem evlatlık alırım, istersem taşıyıcı annelik yaptırır hapse de girerim. Size ne?”

Bunun üzerine Deniz Akkaya, “Herkes annelik normlarına uygunsa anne olabilir. Bu kadar sosyal medyadan açıklamalar yaparken, taşıyıcı anneliğin Türkiye’de kanuna uygun olup olmadığını araştırmadınız mı?” diye sormuş.

“Daha çocuğum olmadan böyle konuşmalar yapıyorsunuz.” diyen Ciğerci’ye karşılık veren Akkaya, “Senin çocuğun olamaz bu şekilde. Kanunlar izin vermiyor.” şeklinde konuşmuş.

Bu Sözler üzerine çılgına dönen Selin Ciğerci ise “Kızınla mayolu fotoğraflarını yayınlıyorsun. Onun reklamını yapıyorsun. Sana ne benim isteklerimden.” demiş.

(0) (0)
ibo3825 17.09.2020 10:06

eskiden büyük büyük kanallar bunlara geniş geniş zamanlar ayırıyordu şimdi youtube düşmüşler allah bildiği gibi yapsın
(0) (0)
35Smyrna35 17.09.2020 11:49

deniz akkaya da başkalarının annelik duygusu üzerinden gündemde kalmaya çalışıyor yazık valla
(0) (0)
emrkls 17.09.2020 11:50

Alla sen bu deniz Akkaya ya ne bunca dönen pislige ölen tecavüze uğrayan kadınlara çocuklara bekçi olsun avukatından onlara nasil fayda sağlarım diye bilgi alsa gereksizsin Akkaya
(0) (0)
Hdy 22.09.2020 17:32

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol