Bir süredir İzzet Çapa ile Uçankuş TV'de Canlı Masa isimli program sunan Deniz Akkaya, geçtiğimiz hafta Selin Ciğerci ile birbirine girince gerek kamuoyunda gerekse sosyal medyada büyük tepki çekmişti.

Tartışma bununla da kalmadı. Akkaya hızını alamadı ve Ciğerci'yi geçmişiyle vurmak istemiş. Selin Ciğerci'yi fuhuşla suçlayan Deniz Akkaya'nın bu tavrı da LGBTT bireyleri tarafından büyük tepki çekmişti. Bu gerilimin üzerine Canlı Masa isimli programın diğer sunucusu İzzet Çapa da Akkaya'ya tepki göstermiş.

Bir süredir Canlı Masa'da sunuculuk yapan İzzet Çapa programı bırakma kararı almış. Çapa bu kararını sosyal medyada şu notla duyurmuş: "Hayat insanın karşısına bin türlü şey çıkartır… Kimisini keyifle, kimisini görev addederek yaparsın… Bazı masalar vardır ki adı dost sofralarıdır; onlarda muhabbetle oturur her anından keyif alırsın… Ve fakat bazı masalar vardır ki artık tadı kaçmıştır… Ne söylediğin lafın bir manası, ne konuşulan konunun bir anlamı kalmıştır…

Herkes anlamsız bir hezeyanla kendi derdine düşmüş, ortak sohbet diye bir şey kalmamıştır… Sen yüreğinle oradasındır, başkalarının bin türlü başka hesabı vardır… İşte böyle zamanlarda, o masalardan vaktinde kalkmasını bileceksin… İşte böyle durumlarda, artık demir almak günü gelmiştir zamandan diyecek ve yoluna gideceksin… Ne güzel demiş Neşet Baba nurlar içinde uyusun… ‘Şahsınıza karşı haddi aşan, hududu geçen, küstahlaşanları, altın olsa kesenizde, bal olsa kâsenizde tutmayın...’ Haydi bana eyvallah…"

(0) (0)
Voljo 20.09.2020 10:21

izzet apa öyle utanacak sıkılacak bir adam değil ayrlmaya niyeti varmış bunu da bahane olarak kullanmış bence
(0) (0)
kilicmuhsin 20.09.2020 14:10

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol