15 senedir Babam üzerine Digiturk kullanıcısıyız, Decoder de rh hatası geliyor ve herhangi bir işlem yapmıyor ve şu an kullanamıyoruz, durum üzerine Digiturk'ü aradığımızda servis ücreti olarak 60 TL istemelerinin yanı sıra yarın sizi arayıp randevu alacak servisimiz 1 hafta içinde de gelecekler dönütünü aldık, her ay aldığımız hizmet karşılığında ödememizi gerçekleştiriyoruz ve zaten Digiturk tarafından üyelik olduğu sürece verilen decoder için servis ücreti istenmesi gerçekten çok absürt.

Ben de yetkiliye 60 TL servis parası vermeyeceğim ama taahhüt bedelini ödeyip Digiturk aboneliğimi sonlandırmak istediğimi söyledim, dilekçe istendi, açarken telefonla açtığımız aboneliğin kapatırken bu kadar uğraştırılması gerçekten üzücü, şu ana kadar çok memnum olduğum Digiturk bu konuda beni büyük hayal kırıklığına uğrattı, yarın dilekçe verip aboneliğimi sonlandıracağım ama bu durumu bu kanaldan da size bilgi verme ihtiyacı duydum.

(0) (0)
oxy 05.11.2020 17:31

al işte LG kafasında bir firma daha aboneyi yolunacak kaz olarak görüyor bu firma da. ama sonları iyi olmayacaktır tüm müşteriler zamanla kaçacaklardır bunlardan.
(0) (0)
17741907 05.11.2020 17:49

Aynısını DSmart'ta yaşadım. Akşam seyrettiğin kanalı ertesi gün açıyorsun yok. Müşteri hizmetlerini arıyorsun. Sinyal yenilemeye çalışıyor. Olmuyor. Cevap veriyor: Servis yönlendireyim mi? Ben: Ücretli mi? Cevap veriyor: 50 TL servis ücreti var. Ben: İyi de benden kaynaklanmayan bir hata için neden 50 TL ödeyeyim? Cevap veriyor: Siz bilirsiniz. Ben: İptal ettirmek istiyorum DSmart'ı. Cevap veriyor: 1300 TL cayma bedeli var. Ohaaaa (Bundan sonra karşı tarafa söylediklerimi yazmayayım :)))
(0) (0)
DSmart 08.11.2020 08:13

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol