Özellikle ütopyaları seven insanlar için iyi bir seçenek olacağını düşünüyorum. Bu tarz dizileri sevenlerin bir şans vermesi iyi olacaktır.

Dizinin atmosferi gerçekten dünyanın terk edilmiş ve karanlık havasını çok iyi veriyor. O sessizliğin gerilimini tam dozunda vererek ekrana kilitliyor diyebilirim. Konusu farklı ve heyecan verici olduğu için bölümleri peşpeşe izlemek istiyorsunuz. Dizi şu an 6 sezon yayınlanmış durumda. 7. sezonu da bu sene çıkacak. 

Oyunculuklara gelecek olursak, çok bir şey beklememek lazım. Bazı oyunculuklar vasat kalabiliyor. Özellikle başroldeki sarışın kızımızın yeterli bir oyunculuk sergilediğini düşünmüyorum. Daha iyisi elbette olabilirdi ama diziyi izlerken göze batan bir durum olarak görünmüyor. Gayet izlenebilir seviyede.

En azından 1 sezon sabredilip şans verilmesi gereken bir dizi.

Dizinin konusu: 97 yıl önce nükleer Armageddon, Dünya’nın büyük bir kısmını yok etmiş, birçok medeniyeti çökertmiştir. Hayatta kalan 12 farklı ulustan, toplam 400 kişi ise dünyayı terk etmiştir. Yıllar içinde uzayda kaldıkları bu yerde 3 nesil yetişmiştir ve insan sayısı 4000′e ulaşmıştır. Bu gruplarda ölüm cezası ve nüfus kontrolü gibi sert uygulamalarla kurulan bir düzen vardır. Şimdi kaynakları tükenme noktasına gelmiştir ve bu 12 grup, bir araya gelip tekrar hayatta kalmanın yollarını aramaya başlarlar.

Çözüm olarak elbette ki Dünya’ya dönmek akıllarına gelir fakat Dünya’nın halen yaşanabilir olup olmadığını bilmemektedirler. Bunu test etmek için de 100 adet mahkum genç insanı Dünya’ya gönderirler. Kimi uzayla bağını koparmak isteyen, kimi hükümetinin verdiği görevi yerine getirmek isteyen bu gençler arasında daha gelir gelmez gruplaşmalar, lider olma çabaları, sürtüşmeler başlar. Fakat onların aralarındaki bu farklılıkları aşmaları; bir yığın bilinmezlik ve tehlikeyle dolu olan yeryüzünde hayatta kalmaları için iş birliği yapmaları gerekmektedir.

(0) (0)
mungannn 14.01.2020 10:54

Gerçekten çok iyi dizi. Tavsiye ederim. Sezonlar ilerledikçe çok ilginç işler oluyor

(0) (0)
tatar16 14.01.2020 11:37

Sırf Octavia karakteri için bile izlenir. Tek başına izletir diziyi

(0) (0)
gslimah92 14.01.2020 11:40

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol