NTV ve Star gibi önemli televizyon kanallarını bünyesinde bulunduran Doğuş Medya Grubu'nda gerçekleşecek toplu kıyımdır. Yüzde 25’lik bir küçülme planlanıyormuş. Yani yaklaşık 250 kişinin işini kaybetmesi anlamına geliyor bu.

Ayrıca Star TV ve NTV yeni dönemde ana haber bültenlerini ortak yayınlayacakmış. Bülteni de şu an Star TV Ana Haber’de izleyici karşısına geçen Nazlı Çelik sunacakmış. Maslak’taki Doğuş Medya Center’da çalışan personellerin de Ayazağa’da bulunan genel müdürlüğe geçeceği konuşuluyor.

Medya zaten zarardan kurtulamıyordu ama koronavirüs salgını iyice bitirdi sektörü. Doğuş kemer sıkmıyor, batış ya da kaçışa hazırlanıyor resmen. Yakında gerçekten televizyon kanallarının youtube üzerinden yayın yapacağını göreceğiz galiba, Murat Tolga Şen'in dediği gibi (bkz:link)

(0) (0)
manikoala 25.06.2020 13:21

Yıllardır battı batacak battı batacak bir bok olduğu da yok bu medyacılara. Tezgahı kurmuşlar batmaz bunlar
(0) (0)
cedricone 25.06.2020 14:33

Geleneksel medyaya ne gerek var ki artık? Ev kadınları ve emekliler dışında izleyen yoktur herhalde televizyonu. Dünyanın da parasını alıyorlar çalışanlar, fuzuli masraf. Getirisi ne ki? İnsanlar sosyal medyadan her şeyi öğreniyorlar zaten. Hatta televizyonun vermeye cesaret edemediklerini de sosyal medyadan öğreniyor

(0) (0)
lizzyandlana 25.06.2020 14:36

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol