Manken ve pilates eğitmeni Ebru Şallı'nın bir dönem birlikte olduğu besteci Sinan Akçıl'ı icralık etmesidir.

Ebru Şallı, ex aşkı Sinan Akçıl'a 230 bin TL'lik icra takibi başlatmış. Finansçı Uğur Akkuş ile hayatını birleştiren Ebru Şallı'nın, borcunu ödemesi için Sinan Akçıl ile protokol yaptıkları ortaya çıkmış.

Şallı, şarkıcı Sinan Akçıl’dan ayrıldıktan sonra 230 bin TL’lik alacağını ödemesi için protokol yaptığı ortaya çıkmış. İkilinin ayrılma döneminde Sinan Akçıl’ın Ebru Şallı’ya kredi çektirdiği ileri sürülmüştü. Ebru Şallı’nın borcuna karşılık Sinan Akçıl’dan 6 senet aldığı protokolde yer almış. Sinan Akçıl’ın borcunu ödememesi üzerine de Ebru Şallı avukatı aracılığıyla geçtiğimiz ocak ayında hukuki yollara başvurmuş

İstanbul İcra Müdürlüğü’nde 230 bin TL’lik icra takibi başlatan Ebru Şallı, Sinan Akçıl’ın borcunu ödememesi durumunda haciz işlemlerini başlatacakmış.

Vay be dönemin evliliklerine bak protokol imzalamak. İcraya vermek valla pess

Ebru sende amma para göz çıktın madem öyle birşey vardı almadan ayrılmasaydın ya sonradan ne uğraşıyorsun böyle gündeme gelmek için napıcağınızı şaşırmışsınız.

(0) (0)
seko7356 10.03.2020 11:24

ya sinan efendi ne sandın aşk olmadığını sen de biliyorsun maddi durumu daha iyi olan bir görülünce böyle tepkmeyi de basarlar adamın donunu bile alırlar. tabı varsa.

(0) (0)
cinfilmleri 10.03.2020 16:29

aşkın yüzü yeşildir derler boşuna değil :)

(0) (0)
GOLGEHAN 10.03.2020 17:52

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol