Tüm gazetecilerde olduğu gibi Ece Üner'i de istifya zorlayan karar sürecidir. Yaklaşık 7,5 yıldır başarılı bir şekilde Show Ana Haber bültenini sunan deneyimli ekran yüzü Ece Üner, ayrılık kararı almış.

Neden almasın ki? Çünkü o da gördü ki haber merkezilerinde para kazanmak imkansız. 3 kuruş maaşa sürekli aynı haberleri sunup durusunuz. Türkiyede öyle vazgeçilmez sunucu isimler de yok çünkü haber yok. Biri gider biri gelir işler yine de devam eder. Örnek arayanlar Fatih Portakal'ın kendisini dev aynasında gördüğü Fox Ana Haber reytinglerinin fatih portakaldan sonra nedne düşmediğine bakabilirler.

Atarlı Ece ablamız da bundan sonra Kadın programı veya benzeri bir işte etik olmayan ama maişi dolgun olan işlere yönelecek anlaşılan habeyırlısı olsun. Müge Anlı'dan vb. neyi eksik.

Geçen Yıl didem Aslan Yılmaz bu yıl Ece Üner. Yakında ekranda kadın gazeteci kalmayacak. Hepsi kadın, yemek, magazin işlerine dalacaklardır.

(0) (0)
ugomistral88 26.06.2021 07:44

Medyaradar’ın edindiği bilgiye göre; yeni bir program projesi nedeniyle Ece Üner’in Show Ana Haber’i bırakma kararı aldığı öğrenilmiş.
(0) (0)
MarcoMehmet 26.06.2021 07:51

NTV, CNN Türk ve Habertürk'te çalıştıktan sonra Ocak 2014'ten beri Show TV'ye transfer olan Ece Üner, yaklaşık 7,5 yıldır Show Ana Haber ekranlarında yorumlarıyla ve sunumuyla başarılı işlere imza atmış.
(0) (0)
challenge64 26.06.2021 07:51

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol