Mart ayının son günlerinde Serhat Kılıç’ın bir sözü pek de dikkatleri çekmemişti. Oyuncu, dizi projesi beklediğini ama rol teklifi gelmemesinden yakınmaktaydı.

Nisan 2018’de Söz dizisindeki Çolak karakterine veda eden Serhat Kılıç, tam 1 yıl sonra dizilerden rol teklifi gelmemesinden yakınmış, Seksenler dizisinin eski sezonlarının sürekli ekranda gösterilmesi nedeniyle de insanların hala dizide rol aldığını zannettiğini belirtmişti.

Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu’na dert yanan Serhat Kılıç, “Dizi sektörü çok kötü” ifadesini kullanmıştı.

Televizyon izlemek gibi bir alışkanlığı olmayan oyuncu, rol teklifi alamayınca da Etiler’de popüler bir mekanda sahneye çıkarak para kazanmanın farklı bir yolunu bulmuştu.

2019 yılının Mart sonunda bu sözlerle gündem olan Serhat Kılıç, TRT1 ekranında yayınlanacak olan Seksenler dizisinin yeni bölümlerinde yer almayı kabul etmedi.

Yaptığı zarif açıklama ile de bu durumun sebebine değinen Kılıç, “Yeni projelerde farklı karakterlere hayat vermekle ilgili merakımı ve heyecanımı anlayışla karşılayacağınızdan hiç şüphem yok” diyerek de bunun sebebine değindi. 

Serhat Kılıç’ın artık miyadını doldurduğuna inandığı Ergun Plak ise Seksenler dizisinin en beğenilen ve şu aralarda da hakkında en çok konuşulan karakteri…

Serhat Kılıç’ın rol teklifini kabul etmemesinin arkasında farklı durumlar mı var bilemiyoruz. Ancak Seksenler dizisi yapımcısı Birol Güven, karakterin dizide yer alması ile ilgili hiçbir sıkıntı olmadığını açıklamış hatta dizile olabileceği imajını vermişti.

Birol Güven ile Serhat Kılıç arasında bir anlaşmazlık da olmadığına göre artık Ergun Plak olarak anılmak istemeyen Serhat Kılıç’ın ilkeli bir karar verdiği ortaya çıkıyor.

5 ay önce dizilerden rol teklifi gelmediği için sahneye çıkarak yoluna devam eden Serhat Kılıç’ın yeni sezon öncesi garanti bir işi kabul etmemesi ilkeli tavrının da bir sonucu…

Kılıç’ın instagram hesabından yaptığı açıklamasının tam hali şöyle:

(0) (0)
MrChucky 13.09.2019 11:05

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol