Sabah gazetesi yazarı Mevlüt Tezel'in gündeme getirdiği mevzudur. Eski eşi Eda Demirci'ye şiddet uygulamakla suçlanan Fox Çalar Saat sunucusu İsmail Küçükkaya'nın, programına sık sık Kadın haklarının cefakar savunucusu Canan Güllü'yü davet etmesini irdelemiş. (bkz:link)

Mevlüt Tezel, İsmail Küçükkaya'nın Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü'nün sürekli konuk etmesinin planlı olduğunu ve şiddet suçunu örtmek için yapıldığını iddia ediyor. Üstelik Eda Demirci daha önce Canan Hanım'a ulaşmaya çalışıyor ama kendisi geri dönüş yapmıyor.

İsmail Küçükkaya daha önce de sürekli kadınlara yönelik şiddet olaylarına tepki gösteriyordu ekranlarda. Eğer eski eşinin iddiaları doğruysa, kendini kadın hakları savunucusu gibi göstermek için yayınlarında ona göre hareket etmiş olabilir.

Yargısız infaz yapmak doğru değil ama bu işin sonuna kadar gidilmeli. Ortaya deliller konulmalı. Yoksa izlenilirlikteki başarısıyla gündeme gelen İsmail Küçükkaya'ya atılan bir iftiradan öteye gidemez tüm bunlar.

(0) (0)
rastbul 17.06.2020 16:35

İsmail Küçükkaya doğru dürüst adamdır, gerekli açıklamayı da yaptı kamuoyuna. Bu bir karalama kampanyasına dönüştü artık

(0) (0)
ibo3825 17.06.2020 17:01

Bu adam da kolpacı çıktı hepsi yalan dolanmış meğer savunduklarının

(0) (0)
DRQ 17.06.2020 17:11

Reklam kokan hareketler miydi yani İsmail o yayında söylediklerin? Vallahi çok üzüldüm, Uğur Dündar'dan başka güvenilecek televizyon habercisi yok sanırım memlekette

(0) (0)
orhunasya 17.06.2020 17:12

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol